Pokaż wyniki od 1 do 20 z 370

Wątek: Kartonowe ksiazeczki dla najmlodszych

Widok wątkowy

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

OK, mam chwile, to beda kolejne. po wakacjach mam sporo nowosci, ksiegarnie to zlo wcielone zwlaszcza w Tate - po wizycie w muzelanej ksiegarni moja wish lista wzbogacila sie o chba dwucyfrowa liczbe pozycji - tu nie wiem czy mam dac ikonke walenia sie po glowie, worka na glowie, placzu czy tulania ze smiechu

Panorama: a foldout book Fani Marceau i Joelle Jolivet - (Jolivet maczal palce m.in. w 365 pingwinach, Zoology i Ksiazce o wszystkim). to pozycja dla dzieci z rodzicami, bo format calkiem sluszny (34x26 cm) - wiec dla malych raczek moze byc z deka ciezkawo. ksiazka, ktora mozna ogladac na dwa sposoby - albo przewracac kartki, jak w ksiazce - albo rozlozyc - jak takie ksiazki harmonijki; z jednej strony bialo - czarne ilustracje przedstawiajace kawalek swiata - Karpaty w Rumunii, kawalek parku narodowego w Senegalu, Biegun Poludniowy etc. z drugiej strony - czarno-biale ilustracje pokazujace ten sam kawalek swiata noca. wiecej sobie mozna podgladnac TU
    Ostatnio edytowane przez natala ; 10-09-2014 o 14:59
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów