Pokaż wyniki od 1 do 20 z 370

Wątek: Kartonowe ksiazeczki dla najmlodszych

Widok wątkowy

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

chcialam tylko napisac, ze bedzie wiecej jak nie padne to dzis - mielismy pracowity dzien, wiec moze byc i tak, ze kiedys. zostaly takie bardziej do czytania/ogladania jeszcze i troche tego jest, nie powiem...

edit: dobra, chlopaki ogladaja Ponyo (btw i OT - polecamy ) wiec jeszcze cos zdaze...

seria malutkich ksiazeczek z wyciaganym kawalkiem, w sam raz dla malutkich raczek - Who's there? Munch, munch i Bang, bang mamy i sa swietne - spokojnie roczniakowi z kawalkiem bym dala. sa jeszcze dwie Tap, tap oraz Knock, knock - ale az takiego swira (i portfela... ) nie mam... to jest, ze tak powiem klasyka klasyki. przegladajac amazon znalazlam inne podobne o kroliku, psie, rybce - ale tak patrzac po okladkach tylko widze roznice w grafice spora... (moze sie skusze na jakas i porownam, te za jakies przyzwoite pieniadze mozna nabyc...)

Polo dla najmlodszych - 5 malenkich kilkustronicowych ksiazeczek (8 na 8 cm) - w kazdej jakas przygoda przesympatycznego pieska; zero slow - weic jak ktos nie mowi po francusku (ja na przyklad nie ) to nie ma problemu. swietne na poczatek przygody z Polo (a warto!)

bardzo proste ksiazeczki autorstwa SAMi Baby flip-a Face. mamy Woof-Woof (znalazlam w charity, miala byc dla syna kolezanki, ale W zaanektowal na amen...) - polowa kartek to tektura, polowa - grubsza, z gabka w srodku - ta grubsza ma dziure na twarz, jak sie ja obroci, to twarz jest zupelnie inna (wyjasnianie srednio mi idzie, moze po prosru w wolnej chwili zrobie jakies zdjecie...); dla zupelnych maluchow idealna; nasza jest czarno-balo-czerwona, b. prosta graficznie - warto sprobowac;

seria black&white xavier'a deneux'a (seria to za duzo powiedziane - sa cale dwie sztuki, ale ladnie brzmi ) - mamy cyrk - jest glownie czarno-bialy, ale nie tylko - ine kolory tez wystepuja, choc w mniejszosci. strategicznie rozmieszczone dziury, proste graficznie, ale ciekawe;
    tego samego autora jest jeszcze seria touchthinklearn - znalazlam podglad i wyglada ciekawie - ale w rekach nie mialam. jest tez krolik Jojo - chyba nowy projekt, bo druga ma byc we wrzesniu...

teraz dwie rzeczy uwielbiane przez W - Peppa Pig i Maisy. o ile Peppa na ogol jest tylko historyjka (ale sa tez z np. o kolorach i podobne, i z glosem (taki z cichszych, smiech w tej linkowanej zawsze mnie rozbraja ) to Maisy b. czesto jest z klapkami, TA ma nie tylko klapki, ale jeszcze 2 metry dlugosci po rozlozeniu - dlugo byla absolutnym hitem;

CDN...
    Ostatnio edytowane przez natala ; 19-08-2014 o 22:26
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów