Plecak prosty mozna chyba od urodzenia, ja miałam kilka chust i najlepiej mi sie dociągało w bambusie.. Chociaz teraz mam leośka bawełnianego a cienki i sie super dociaga i nie wrzyna..
Sent from my RM-885_eu_poland_273 using Tapatalk
Plecak prosty mozna chyba od urodzenia, ja miałam kilka chust i najlepiej mi sie dociągało w bambusie.. Chociaz teraz mam leośka bawełnianego a cienki i sie super dociaga i nie wrzyna..
Sent from my RM-885_eu_poland_273 using Tapatalk
Może Cie zmartwie, ale jak dla mnie to może być kwestia chusty i może być kwestia wiązaniami się zupełnie inaczej wiąże kieszonkę w każdej z chust, które mam. A próbowałaś zawiązać w jakiejś innej? A może spróbuj kangurka? Łatwiej go dociągnąć mam wrazenie niż kieszonkę. No i na plecy można od urodzenia!
eh, nie bardzo mnie stać na kupowanie chust w ciemnospróbuję się dołączyć pod jakieś spotkanie chustowe może będzie okazja popróbować No i spróbuję z tym kangurkiem!
wiem że można od urodzenia na plecy ale jestem kompletnie zielona i się bojamczekam aż zacznie chociaż główkę pewnie trzymać...
całkiem niedawno, z mocą równą bombie atomowej, przekonałam się co to znaczy, że dzieci uczą pokory...
dokładnie!
no i też jak Ci wychodzi dziecko za wysoko to może niżej zaczynaj? Ja Grubcia jakoś tak sadzam na początku w okolicy niemal miednicy mojej i wtedy jak dociągam górną krawędź to mi wychodzi ok tzn na wysokości mi odpowiadającej. A może daj zdjęcie zamotanej kieszonki?
Jestem z Warszawy, więc problemu większego nie mawłaściwie jedyny problem jest taki, że Bąbel nie znosi jazdy samochodem i jestem średnio mobilna jak na razie przez to, ale myślę, że mu minie niebawem, jak troszkę wydorośleje
HoliPoli, a wiesz, że nie pomyślałam o wypożyczalniach? dzięki, zaraz się zorientuję co i jak!
kornflejka: a ja myślałam, że to nieprawidłowo, że powinnam od razu mieć go na wysokości, na której docelowo ma być zamotany...spróbuję i tego sposobu
Dzięki wszystkim za odpowiedzi! wczoraj miałam już taki kryzys, że myślałam, że dostanę szaleju, 20 min się nie mogłam zamotać:/ Ale dziś jest mi lepiej, także dzięki wam: mam przynajmniej jakieś kolejne kroki do wykonania i sposoby do sprawdzenia![]()
całkiem niedawno, z mocą równą bombie atomowej, przekonałam się co to znaczy, że dzieci uczą pokory...
jus, to super jak z Warszawyw takim razie polecam Ci śledzić wątek TEN, bo tu się umawiamy na spotkania warszawskie i zawsze kilka chust jest (choć nie ma wstydu przyjść z wózkiem, więc nie krępuj się jeśli tak wolisz
) to mogłabyś sobie od razu na miejscu wypróbować. Plus kilka rad na żywo od chustujących mam gratis jeśli będziesz chciała
![]()