Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: Spodenki na wielo-

Mieszany widok

Chustonoszka

Domyślnie

Wow! Chustokobiety! Ale odzew! DZIĘKUJĘ
    Jakie to budujące poczuć takie wsparcie w drodze!

Ok-to co piszecie brzmi sensownie-faktycznie pooglądałam ubranka-mogę przecież też większe kupić.

Agulinko-pytasz jakie pieluchy planuję kupić. Ot-na razie się rozglądam i zbieram informacje.
    To zależy bowiem od tego, czego się dowiem.
    Wielo chcę zastosować ze względu na NHN, którego próbujemy od 1,5 tygodnia. Mam taki pomysł-nie wiem czy słuszny-że jak Młody będzie czuł, że ma mokro to może wzmocnią sie jego sygnały i będę mogła pomóc mu załatwić potrzebę nie tylko przed i po aktywnościach.
    Jeśli to słuszne-to myślałam o kupnie otulacza PUL (nappy me) lub (to pomysł z dzisiejszego poranka) wełniany spodenek.
    Myślę też o nocy-tu myślę o AIO lub kieszonce-a może formowance Tetro w otulacz.
    Jeśli są jakieś refleksje na to co napisałam chętnie je poznam

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

no i kupuj szersze w biodrach spodenki. Ale i tak wielo mieszczą sie pod 99% spodni jakie można kupic niemowlakom
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustofanka Awatar Megi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Nigdy się specjalnie nie zastanawiałam podczas zakupów czy dane spodenki dadzą się założyć na wielo i też nigdy nie było z tym problemu (nawet wąskie tzw. rurki dla córy wchodziły bez problemu). Wielorazówki aż TAK wielkie nie są.
    Zosia (08.2011), Tadzio (04.2013) i Stefcia (07.2014)

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Kupuję ciuchy, po których widzę, że są szersze/wyższe w pupie. Miewałam problemy ze zmieszczeniem swojego dziecka w niektóre, bo fasony są naprawdę różne. Tak było zarówno w przypadku Miłosza, jak i Maksa.

Chustomanka Awatar Roanna
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

wszelkie alladynki, baggy są super nic nie uwiera i duuuuzo miejsca nawet na najwiekszą wielo Ale ogólnie zwykłe bawełniane spodenki też pomieszczą, pod warunkiem, że są wyższe w stanie. Z body faktycznie może być rożnie, ja zazwyczaj zakładam rozmiar wieksze.

Chustonówka

Domyślnie

Spiochy, półśpiochy, spodenki "miękkie" bez problemów.

Odpadają takie "dorosłe" - sztruksy, jeansy, takie które są sztywne.

Uprawnienia umieszczania postów