uprzedzam, że ja niewymagająca jestem, pieluszki to pieluszki i nic więcejnie bardzo rozróżniam wyższe i niższe
a regulacja tych gumek przy nóżkach to fajna sprawa, choć ja i tak mam je zwykle na wyrost wyregulowane
![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Nata wiesz, że wraz z ilością dzieci chęć wypróbowania, sprawdzenia, dotknięcia nowych pieluszek rośnie?![]()
potwierdzam,mam nowe nappime kameleony i najnowsza babyette w takie zielone żabki i babyette nowe są mniejsze,zgrabniejsze i węższe w kroku niż nappime,ja najnowszą babyette zakładałam jak mała nie miała 4 kg! a najnowsza nappime przy 5 kg zaczełam zakładać,jutro zrobię Ci fotki bo dziś już ciemno
ok,czekam.
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Moje też ulubione. Jestem Babyettofilką.Mój synek jest długi bardzo jak na swój wiek, a BY ma spięte na długość w rozm M i leżą świetnie... To chyba jedyne pieluchy, w których polarek przy nóżkach faktycznie w całości się chowa. Ani w Kokosi ani w Nappime nie udało mi się tego uzyskać.
Artur 2013, Aurelia 2015, Laura 2020, Olimpia 2022.
ja tylko dodam od siebie, że starsze wersje babyetta i nappime różnią się (poza rozmiarem, jak pisały dziewczyny) też polarkiem - w nappime starszej wersji polar jest dużo cieńszy i po jakimś czasie się przeciera, a babyetta chyba od początku były szyte z grubym polarem.
Zosia (08.2011), Tadzio (04.2013) i Stefcia (07.2014)
ja lubiłam tą regulację, mniej nap
ale np w ChB wkurzało mnie wkładanie tego wkładu z przodu i ta dziwna zakładka, dla mnie odpada.
NappiMe mam z tej nowej wersji i pul mięciutki.