Pokaż wyniki od 1 do 20 z 188

Wątek: Smartlove

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar ignis
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

To ja też się wypowiem.
    Mam dwa otulacze - z zakładkami z coolmaxu i z polaru.
    Oba są genialne. Krój jak w Milovii, ale te zakładki szersze więc lepiej trzymają wkład.
    Bardzo fajnie, że zakładki są podszyte PULem.
    Napki trzymają świetnie, chodzą jak trzeba.
    PUL też fajny. Dość delikatny, nie taki gruby. Bez zarzutu zupełnie.

Jedyną wadą sa moim zdaniem ciasne gumki. Na mojego 1,5 roczniaka, 12kg, są za małe. znaczy wchodzi i nosi, ale jest ściśnięty (używamy z tetrą) Ogólnie jakaś taka mała ta pieluszka mi się wydaje. Czyli kopia Milovii, ale mniejsza jakby.

Co do porównania z Flipem, bo ktoś pytał - Flip jest bardzo obszerny - szeroki w kroku, w obwodzie też. Smartlove są sporo mniejsze wszędzie.
    Wiktor marzec 2013 || Adaś lipiec 2015 || i jeszcze ktoś...

Chustofanka Awatar ismeril84
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa. Przedstawiłam się ładnie w odpowiednim dziale .

Też mam dwa otulacze tej firmy ale mam mieszane odczucia. Tzn, wzory są piękne, krój świetny i napki dobrze się trzymają. Problem w tym, że pul nie trzyma tyle co milovia. Po ok. 1,5 godziny młody ma już mokrego bodziaka przy nóżkach. Uprzedzając ewentualne pytania - tak, gumeczki chowam głęboko w pachwinkę.

Wam dziewczyny dobrze pul w tych pieluszkach działa?

Chustomanka Awatar marynarka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Mi dzisiaj kieszonka przeleciała na wylot: całe body na dole były mokre. Pierwszy raz mi się zdarzyło, ale zwalam na wkład mikrofibrowy składany, albo przy nóżkach gdzieś wkładu nie było. Zobaczę jak wsadzę inny wkład, czy ta pielucha przecieknie i się wypowiem.

+ 2 kropki ( 06. i 09.2011)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marynarka Zobacz posta
    Mi dzisiaj kieszonka przeleciała na wylot: całe body na dole były mokre. Pierwszy raz mi się zdarzyło, ale zwalam na wkład mikrofibrowy składany, albo przy nóżkach gdzieś wkładu nie było. Zobaczę jak wsadzę inny wkład, czy ta pielucha przecieknie i się wypowiem.
    Hmm, mnie wczoraj też kieszonka przemokła i też zwaliłam na wkład (wprawdzie bambus, ale nowy). Choć dziwne to było, bo raczej nie zaliczamy wpadek. Otulacz też mam i też mnie raz zawiódł, w podobnej sytuacji Milovia nie puściła, choć jest większa, przez co gorzej dopasowana. Czyżby coś było na rzeczy? Będę się im uważniej przyglądać i wstrzymuję planowane zakupy.

Chustonoszka

Domyślnie

a ja już pisałam że mojej Młodej przeciekają notorycznie, jakbym nie mogła rozmiaru dopasować... dodam że mam pieluch od metra, większości polskich i zagramanicznych firm i te są jedyne co się z mini nie dogaduję...