bo one jeszcze oficjalnie nie weszły do sprzedaży. Strona ma być dzisiaj. Mają też profil na FB
link na razie tylko z olx http://olx.pl/oferta/polskie-pielusz...8-ID6wf0D.html
no i czekam na Wasze opinie.
Zastanawiam się czy za taką cenę można uszyć dobrą pieluszkę li TYLKO z polskich materiałów
e, już myślałam że są jakieś opinie bo się czaję po cichu.
PUL też polski??
jest już: www.smartlove.pl
Ostatnio edytowane przez Agulinka ; 28-07-2014 o 20:15
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
ogłoszenie na tablicy miało na celu sprawdzenie jakie będzie zainteresowanie produktem. finalnie cena będzie wyższa, ale mimo wszystko niższa niż inne polskie. Wszystkie materiały są polskie, pul też.
Miałam w ręku, jeszcze nie używałam bo czekam na swoje zamówienie, ale IMO zapowiadają się fajnie.
I żeby nie było. Nie jestem przedstawicielem firmy, ani nie mam korzyści majątkowych z tytułu promocji
Tak się zastanawiam, dlaczego otulacz jest droższy niż kieszonka? Inne firmy mają tak samo?
ja myślę, że samą kieszonkę można. Kiedyś porównywałam dla siebie ceny pieluszek i wyszło mi coś takiego:
Kokosi kieszonka 59 zł + 2 wkłady 15+10 =84 zł
Nappime kieszonka 65 zł(!) + 2 wkłady 15+10=90 zł (szok!)
Bumgenius (kupiony w Polsce) z 2 wkładami = 94 zł
Uwaga: Bumgenius (ściągany z USA, strona sklepu w internecie) 18 $ x 3,16zł = 56,88zł (ale trzeba ściągać przez rodzinę lub znajomych)
No więc skoro w USA można uszyć kieszonkę dobrej jakości za taką cenę to wydaje mi się, że w Polsce tym bardziej.