Szymonek 07/11/2009 i Filipek 31/03/2014
Może jak Mała podrośnie będzie lepiej, nie wiem. Zgrabne na dupsku są, tu się zgodzę.'Myślę, że już spięte na drugą napkę będą ok.
Nie przerazajcie mnie. Ja domowilam dwie kieszonki. Kasa poszła i poki co... cisza![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Od pn, dziś się przypomnialam
Dotarła moja kieszonka. Nowa. Uszyta staranniej niż poprzednia. I jeszcze z wkładem gratis. Także jestem zadowolona![]()
A moim zdaniem potrzebne są pieluszki i takie i takie. W sensie są osoby, które różnice między chinkami a polskimi widzą, i te, które nie. Ja mam chinki, i świetnie nam z nimi, ale jest szereg mam, które właśnie poszukują polskich pieluszek z gwarancją szycia w Polsce, i fajnie, że ktoś tą 'dziurę' w biznesie pieluszkowym zamyka, i osoby chętne i posiadające na to fundusze mogą takie kupić, ze świadomością, że wspierają polską gospodarkę, oraz mają pewność, że pieluszki nie pochodzą z taniej siły roboczej na drugim końcu świata. Jednak zrozum też mamy, które narzekają na ceny, ja sama gdyby nie chinki pieluchowała bym pewnie na tetrze i otulaczach z polaru. Wiele osób decyduje się na pieluszki wielorazowe, bo wychodzi taniej niż zwykłe, i priorytetem jest cena, oraz by była one size.
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
Sylviontko, jako wielka pasjonatka szycia wiem o czym piszesz. Pamietam jak sama pomyslalam sobie, jakie to fantastyczne robic co sie lubi i zarobic na tym nawet....ale potem czytajac recenzje pieluszek(nie Twoich, wszysykich) i sama stosujac wielo szybko witki mi opadly, bo ja sobie nie wyobrazam absolutnie by byla mozliwosc zadowolenia kazdej klientki. Nieraz cos przerabialam w pieluszce, a to gumki wymienilam a to wyprulam rzepy i napki nabilam, drobiazgi, ale ani razu nie skonczylam w jeden dzien. Takze dla mnie Wasza robota to kosmos, podziwiam, chyle czola. I zeby nie bylo, ja nie jestem jakims super klientem, ze dwa razy cos zamowilam![]()
sylviontko, jako szyjaca pieluszki / producent niestety nie mozesz sie wypowiadac w dziale "Recenzje"
http://www.chusty.info/forum/showthr...KLAMA-na-forum
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
Naprawde i calkowicie szczerze o to nie chodzi i z "zamykaniem ust" NIC nie ma wspolnego.
Dzial "recenzje" jest miejscem dla zwyklych forumek pozwalajace na rozmowy/dyskusje na temat produktow bez udzialu/ingerencji producenta.
Z ewentualnymi pytaniami zapraszam na pw.
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
a napiszecie coś o ich otulaczach? ma któraś taki z coolmaxowymi zakładkami?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Dobrze, gdy jest możliwość wyboru, niedobrze, gdy pielucha się rozlatuje po dwóch praniachWtedy to marna ekonomia
![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Dziewczyny, a gdzie kupujecie te pieluszki?![]()
Dziękuję za info!![]()
To ja też się wypowiem.
Mam dwa otulacze - z zakładkami z coolmaxu i z polaru.
Oba są genialne. Krój jak w Milovii, ale te zakładki szersze więc lepiej trzymają wkład.
Bardzo fajnie, że zakładki są podszyte PULem.
Napki trzymają świetnie, chodzą jak trzeba.
PUL też fajny. Dość delikatny, nie taki gruby. Bez zarzutu zupełnie.
Jedyną wadą sa moim zdaniem ciasne gumki. Na mojego 1,5 roczniaka, 12kg, są za małe. znaczy wchodzi i nosi, ale jest ściśnięty (używamy z tetrą) Ogólnie jakaś taka mała ta pieluszka mi się wydaje. Czyli kopia Milovii, ale mniejsza jakby.
Co do porównania z Flipem, bo ktoś pytał - Flip jest bardzo obszerny - szeroki w kroku, w obwodzie też. Smartlove są sporo mniejsze wszędzie.
Wiktormarzec 2013 || Adaś
lipiec 2015 || i jeszcze ktoś...