Cytat Zamieszczone przez Hannalucja Zobacz posta
Dzięki, ale szybko odpisałyście. A jak mi nowe przemakają? Bo kilka mam używanych i one może rzeczywiście zatłuszczone a te nowe?
a czy zakładasz coś na te otulacze - na przykład spodenki? bo jeśli tak to bardzo możliwe że od nacisku przemakają, albo jak body zapięte jest na takim otulaczu... polar to polar, on nie będzie trzymał tak jak pul

dla mnie polar jest super pod warunkiem że dziecko nie nosi ubranek czyli albo spódniczka tylko albo getry jeśli chłopak i sam otulacz, a w lecie sam otulacz bez niczego, no i oczywiście pielucha raczej chłonna powinna być, albo tetra ale przebierana od razu po siknięciu, to jest dobre rozwiązanie bardzo jeśli chcesz często przebierać dziecko, ja mojego młodszego prawie wyłącznie pieluchowałam tetrą i polarkowymi otulaczami

edit.doczytałam, że ty o kieszonkach piszesz - to masz kieszonki polarowe czy kieszonki od środka polar a od zewnątrz pul? i przemakają Ci czy tylko ten polarek mokry jest po siknięciu - bo jeśli tak to jest to normalne, jak dziecko siknie to polar mokry, ale za chwilę jakby schnie i nie czuć już tej wilgoci