My mamy nadu, młody ma teraz 14 kg, mierzyłam jakiś czas temu obwód pieluchy i max 55 cm tam jest, więc jeszcze trochę pochodzimy. Ale to o obwód własnie a nie o kg chodzi, ani o wzrostMoże zmierz mu także obwód i najwyżej popisz do producentów
![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
Mój syn ma 7 m-cy i waży już prawie 12 kg, więc wątek mnie interesuje. Używamy otulacza Milovia, który bardzo kochamy, ale jest już na stykMoże znacie coś równie miękkiego, podobnej jakości, ale większego? Mamy też dwa flipy, które jeszcze na trochę starczą ... Kupiłam ostatnio Bambino Mio 12-15 kg na rzep i jest fajnie duża, ale nie lubię jej bo jest strasznie sztywna i jakaś takaś wydaje się z plastiku ...? Kupiłam ją, bo miałam cudowne wspomnienie po Bambino Mio rozmiar S, która była wspaniale miękka i pojąć nie mogę, czemu te większe nie są z tego samego...
Alicja - czerwiec 2007, Leon - grudzień 2013.
Używałam tetrę muślinową i otulacze od kokosi.
Najnowsze (te aktualnie w sklepie)otulacze pul od kokosi,kupiłam one size i spięty na najmniejszy rozmiar był większy od nappime i milovi rozpiętych na maxa i poszedł do sprzedania,bo chyba musiałabym ponad rok czekać żeby go zakładac
na dzień dzisiejszy super sprawdzają się otulacze tots boots - duże, miękkie, nie przeciekają i dużo fajnych wzorów
Alicja - czerwiec 2007, Leon - grudzień 2013.