Hermia, zabij pania smiechem i tyle
gruby schudnie, a intelektu i kultury babsko magicznie nie nabedzie
moja poszla jak miala 17 miesiecy i nie od nadmiaru noszenia, bo juz w ciazy bylam i nosilam tylko troche![]()
Hermia, zabij pania smiechem i tyle
gruby schudnie, a intelektu i kultury babsko magicznie nie nabedzie
moja poszla jak miala 17 miesiecy i nie od nadmiaru noszenia, bo juz w ciazy bylam i nosilam tylko troche![]()
Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia
Głupie, wredne babsko. Szkoda Twojego zdrowia na przejmowanie się. Chłopaki często później zaczynają chodzić.
Wrrr.... Jak powszechnie wiadomo, najlepiej wychowuje się cudze dzieci.
Droga pani, ale ja właśnie po to to robię żeby dręczyć swoje dziecko, właśnie na tym najbardziej mi zależy, bo od dawna jestem sadystką. To moje hobby.Kochana pani, moja religia zmusza mnie do noszenia dziecka. Gdyby nie to zostałabym potępiona na wieki. A kobieta poniżej rozmiaru 50 nie wejdzie do raju. Jeszcze mi też dużo do doskonłości brakuje. I Pani też radzę już zacząć tyć, bo koniec świata bliski. O, to akurat przypadkiem mam o tym czasopismo....hihihi <diaboliczny śmiech>Więcej nie przychodzi mi w tej chwili do głowy.Artykuł <tu podajesz numer>, paragraf 22 mówi że za nagabywanie grozi 10lat więzienia a ja mam wszystko na taśmie. Do zobaczenia w sądzie
głupi babszytl.
też bym pewnie bez sensu z tego powodu ryczała...
Boskie o tej religii!
Uśmiałam się jak norka![]()
Marceli 19 czerwca 2008
Małgosia 13 sierpnia 2011
Tulę Hermia - nie przejmuj się babą - poza tym z moich osobistych obserwacji wynika że osoby puszyste są o wiele sympatyczniejsze niż patykidlatego nie przejmuję się aż tak, jak rozmiar skacze mi do góry
Czasem tylko mnie wpienia jak w jakimś "butiku" pani mi powie że "takich rozmiarów to u nas nie ma..." a przecież ja nie jestem wcale gruba (!) dziewczyny ze św. Anny poświadcząhi hi - nie? a noszę 42 (właściwie to od 40 do 44 czasem),
A co do chusty i chodzenia, to mój pierwszy niechustowy synek wszystko robił o wiele puźniej niż drugi chustowy
Olej babę - pewnie miałaś słabszy dzień i wziełaś to za bardzo do siebie
Jesteśmy z Tobąwalnij jej ten tekst o sadyźmie
![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Ja cały czas słyszałam że Zuza nie chodzi bo mama ją nosi i biedne dziecko nie ma kiedy ćwiczycI to w przychodni słyszałam, celowały w tym pielęgniarki i położne
Zuza ruszyła jak miała jakies 14 miesięcyNoszenie jej nie przeszkodziło. A nosił ja również tata, który ma 193 cm wzrostu, waży ze 120 kilo i jest dwa razy szerszy ode mnie (ja nosze rozmiar 46
). To naprawde nie ma nic wspólnego, a to babsko głupie jest jak but.
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Hania , mimo że nie była noszona w chuście, zaczęła chodzić dopiero w wieku 15 miesięcy.
Denerwują mnie ludzie, którzy mówię matkom, co one mają robić, a czego nie robić ze swoimi dziećmi, a w dodatku nie mają racji tylko jakieś ciemnogrodzkie przekonania![]()
Poza tym, nie wiem, czy przeglądałyście to marcowe Dziecko, ale chyba w każdym artykule jest napisane choć raz słowo chusta.
Pewnie i tak mają na myśli Bebelulu, ale zawsze to coś![]()
Do JAŚNIE PANI - a ja i mąż i jesteśmy grubi , a MAciuś od urodzenia szczuplutki , żeby nie powiedzieĆ zabiedzony ;P Bo jak się urodził to skura mu wisiała, bo długi był ;P tak kruszynka 3750g ;P i 58 cm , więc sobie wybraź.
No i mówią niektórzy że po kim on taki szczuplutk i, nie po rodzicach , a co jak byliśmy dzieĆmi to też mieliśmy 100 kilo wagi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No w każdym razie babsko dziś zdziwione, że nie gadam z nią.I zdziwiona, że ja nową chuste mam.
hehe, jakby u nas taka sytuacja byla, to by mi ten ciec (szumnie administratorem nazywany) powiedzial, ze glodze dziecko, bo sama pojesc muszeZamieszczone przez Bogusia
![]()
![]()
![]()
![]()
A on chcial tak wlasnie podkreslic, ze "po mamusi" bo moj maz chudzina(bo jak z Luską pojemy to dla niego juz nie starcza
![]()
)
hi hi - nie w uszach tylko w biodrach i biuścieZamieszczone przez Bogusia
hi hi - mogę wkleić zdjęcia metek z ubrań na dowód
![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden