o, to coś podobnego jak moja babyidea. . Bardzo się przydaje tez pod prysznicem na basenie, bo nie ma jak odłożyć niemowlaka żeby się umyć.
o, to coś podobnego jak moja babyidea. . Bardzo się przydaje tez pod prysznicem na basenie, bo nie ma jak odłożyć niemowlaka żeby się umyć.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Dziewczyny, jesteście bezcenne - bardzo dziękuję!
Czyli rezygnuję z Tongi i spróbuję znaleźć kogoś kto mi kupi tę tańszą wersję Twojej Iwko chusty na e-Bayu. Bo nie mam Pay Pala
farfallina - you made my day![]()
"Ludzie żyjący w określonym systemie społecznym prawdopodobnie nie potrafią sobie wyobrazić punktu widzenia tych, którzy niczego od systemu nie oczekując, planują jego zniszczenie" M. Houellebecq
Moje Wuzetki: Zo VI.2011i Zu VIII.2013
Forumowe Paczki Mikołajowe!
kupiłam
dokładnie taką, jak zalinkowana powyżej: http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Carri...OC:razz:L:3160
mam nadzieję, że dojdzie szybko i będzie faaaajna![]()
"Ludzie żyjący w określonym systemie społecznym prawdopodobnie nie potrafią sobie wyobrazić punktu widzenia tych, którzy niczego od systemu nie oczekując, planują jego zniszczenie" M. Houellebecq
Moje Wuzetki: Zo VI.2011i Zu VIII.2013
Forumowe Paczki Mikołajowe!
super gratulacje, szkoda że ja mało basenowa jestemteż bym kupiła