Nie jestem ekspertem. Z resztą od niedawna chustuje. A dlaczego chusta nie sprawdza się?
Nie jestem ekspertem. Z resztą od niedawna chustuje. A dlaczego chusta nie sprawdza się?
Ostatnio edytowane przez Madzia_180 ; 05-07-2014 o 23:30
Szymonek 07/11/2009 i Filipek 31/03/2014
Dziękuję za szybkie odpowiedzi, promocja w smyku niestety czasowo nieopisana, więc jak najszybciej chcę zdecydować![]()
Chusty dociąganie nam nie idzie niestety. Być może to kwestia rozmiarów i wagi synka w stosunku do moich, chucherkiem nie jestem, ale on już naprawdę jest duży, a niestety nie trzyma pionu sam i ciągle ląduje w pozycjach które sprawiają że mam ochotę założyć wątek "sprzedam chustę". Elgur pomogła mi z 2x, ale nadal chustowanie to droga przez mękę, więc jeśli przez 4 mce noszenia nie opanowałam jak robić to poprawnie, to nie sądzę żeby jeszcze się udało. A na pewno żal mi kręgosłupa synka na kolejne próby, tym bardziej że już sama waga na tym etapie pewnie nie pomaga w swobodnym rozwoju.
Ono tak na szybko nie znalazłam, podrzucisz jakiś link? Chociaż wolałabym coś ze Smyka kupić, bo tam mam kartę prezentową do wydania.
Hm, Ono jakoś nie mogę nowych znaleźć, chodzi mi o taką hybrydę
http://olx.pl/oferta/nosidlo-ergonom...8-ID2b2Lh.html
Womar - jest nosidłem, jak masz kartę zakupową uważam że warte wypróbowania. I można na plecach nosić![]()
inwyt nie wiem jakim srodkami dysponujesz ale z dostepnym w smyku nosidelek to jest na pewno dobre:
http://www.smyk.com/close-caboo-dx-n...t-niemowlaka-p
Bardzo dziękuję za podpowiedzi! Dopiero mam chwilę bez mojego przyklejka - nosidło potrzebne na gwałt!
Wparowałam dziś do smyka jak po ogień, bo nie lubię małego zabierać do sklepów, a tam same wisiadła :/
Chciałam przymierzyć, bo to jednak jest wydatek, a jakby odmówił wkładania po zakupie w ciemno to bym się załamała że powtórka z chusty, a ja nadwerężam znowu budżet domowy. Caboo w sumie mogłabym nabyć jakby się okazało super, chociaż wolałabym oszczędzić trochę z karty na inne zakupy, niedługo będzie czas na krzesełko wysokie i oporządzenie pokarmowe - podobno z ikei jest najlepsze, ale tam karty podarunkowej nie mamCzy caboo jest znacząco lepsze od eco i warto wydać 2x tyle?
inwyt ciezko mi powiedziec czy duzo lepsze, po prostu z womyrem nie mialam do czynienia a caboo znam I choc osobiscie nie nosilam to kilka osob z mojej grupy korzystalo I zlego slowa nie uslyszalam. Druga sprawa z ewentualna sprzedaza jak juz nie bedzir Wam potrzebne, z caboo moze byc latwiej.
Przepraszam jesli pytanie wyda sie glupie ale od kilku lat nie mieszkam w PL, czy nie mozesz po prostu oddac do sklepu jesli by sie okazlo ze dziecko niezbyt lubi byc w nim noszone?