jak ostatnio chciałam syna rozwiązać i mówiłam, że się obudzi po przełożeniu, mama zaproponowała mi położenie go na brzuchu... niby takie proste, a wcześniej na to nie wpadłam- spał dalej!
![]()
jak ostatnio chciałam syna rozwiązać i mówiłam, że się obudzi po przełożeniu, mama zaproponowała mi położenie go na brzuchu... niby takie proste, a wcześniej na to nie wpadłam- spał dalej!
![]()
u mnie przy drugim dziecku łóżeczka z piwnicy nawet nie przynosiliśmy bo uznałam że tylko niepotrzebnie zagraca mieszkanie. Większość czasu w chuście, a jak odkładałam to razem z chustą, i faktycznie odłożony na brzuszku śpi dłużej![]()
A moja za to śpi najlepiej tylko w swoim łóżkuOstatnio w nocy coś marudziła, więc Ją wzięłam do siebie, bo ledwo na oczy widziałam. Przemęczyłam się pół godziny, bo młoda łaziła po łóżku, nie wiedziała czy na plecach czy na brzuchu spać, czy pomacać mnie po twarzy, czy głowa na poduszce, czy...
Skapitulowałam, położyłam do łóżeczka, zasnęła od razu. W chuście nigdy nie spała, czasami Ją w niej usypiałam, jak miała problem z zaśnięciem, ale spała dalej po odłożeniu do łóżeczka. Ale za to Jej sen - od razu się budzi jak się tylko wejdzie do pokoju...
![]()
Moj tez spal bez problemow wszedzie (gondolka, przewijak, tez z nami, lozeczka nie uzywalismy nigdy). No ale on spal glownie na brzuszku. Chustowac go zaczelam dosc pozno.
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014