Zamieszczone przez martajotka
Grubsza od Nati ale mi się BAJECZNIE ją mota, dobrze trzyma (choć dzieć narazie 7 kg tylko ma - może dlatego) i nic nie trzeba poprawiać
Zamieszczone przez martajotka
Grubsza od Nati ale mi się BAJECZNIE ją mota, dobrze trzyma (choć dzieć narazie 7 kg tylko ma - może dlatego) i nic nie trzeba poprawiać
aż zaczynam żałować, że jej kiedyś nie kupiłam na "kawałku szmaty"...
doczytałam na jednej niemieckiej stronie, że chusta jest robiona przez firmę z Drezna, a osoba pisząca recenzję twierdziła, że nie znalazła jej nigdzie poza ebay-em. Cena to średnio 30-60 euro, zazwyczaj aukcje kończą się na 40. Opinie wystawiła dobrą, szczególnie za wskaźnik jakość-cena. Chusty farbują w praniu.
Zamieszczone przez agolej
to może foteczka w akcji?![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
o tak, prosimyZamieszczone przez Mayka1981
![]()
Zrobię foty w tym tyg. i wkleję.
A oto obiecane zdjęcie, niestety nie widać haftowanych stopek, bo są na plecachani ja ani mała nie przepadamy za kieszonką
![]()
Coś mi nie wyszło z tym wklejaniemkolejna próba
PS. tak wiem, że mam za słabo dociągniętą chustę, ale to tylko tak na szybko do zdjęcia było wiązane.
poddaję się i podaję linka
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d71 ... 92b17.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/11a ... 65a27.html
ślicznie wyglądaciechusta też fajna...
A gdzie wypadają te stópki (bo chusta ma takie fajne stópki)
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Pomogłam troszeczkę![]()
Zamieszczone przez djdag
dzięki
stópki wypadają na środku chusty, więc w 2x są na plecachZamieszczone przez paskowka
kieszonki nie lubimy, więc dopiero jak Matylda "dorośnie" do plecaczka będą widoczne
Pomogłam troszeczkę[/quote]
![]()
też się muszę nauczyć
![]()
Fajnie dziewczyny, że coś Wam się udało ustalić.
Do napisania postu właśnie mnie skłoniło to ogłoszenie na gazetowym.
Fotki ładne![]()
Wiktor 27.09.2008
Agolej - to proste jest
weszłam w twój link do zdjęcia a potem na samym zdjęciu kliknęłam prawym klawiszem i zjechałam do "właściwości" - tam jest bezpośredni link do zdjęcia, który skopiowałam i wpisałam tu na forum pomiędzy znaczniki [img]i[/img]i zdjęcia są
![]()