jak się nosi?
Znacie?
jak się nosi?
Znacie?
Wiktor 27.09.2008
pierwszy raz słyszę![]()
jakis link może dla rozjaśnienia.
net mi znów zabrali...
Wiktor 27.09.2008
Na pewno ktoś już nosił, przyznajcie się![]()
Wiktor 27.09.2008
Wygląda jak obrus![]()
coś w tym jest![]()
Wiktor 27.09.2008
Mam taką chustę kupiłam używaną. Chusta jest jednostronna, grubsza niż Nati Sunset, milusia w dotyku i szczerze powiedziawszy nosi mi się w niej lepiej niż w Nati (większego porównania narazie nie mam), łatwiej się ją dociąga i lepiej "odejmuje" kilogramy
Jaka to firma bo w google nic nie moge znalezc
A ja znalazłam coś takiego, tyle że nie znam niemieckiego
http://cgi.ebay.de/Didymos-Babytragetuc ... 3:2|294:50
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Pierwsze słyszę, że to pod szyldem Didymosa wychodzi!!!![]()
Wiktor 27.09.2008
To jaka to w koncu firma bo szukam, szukam i wyszukac nie moge a z niemieckiego jestem noga ;D
Też szukałam i nic nie mogę znaleźćw instrukcji producenta nie ma adresu www. Firma jest z Drezna, podają tylko skrytkę pocztową, straszna zagwozdka z tą firmą, bo rzadko się zdarza aby producent się w necie nie ogłaszała
![]()
Fajnie wyglada a tak nawet nie wiadomo gdze kupic, ehhh szkoda
rzeczywiście trudno coś namierzyć na ich temat. Na szybko przejrzałam jakieś niemieckie forum chustowe i z tego mi wynika, że to jednak jest didymos, tylko jakaś tańsza wersja. Ale pojawia się też jako osoban firma. W każdym, razie ładnie się nazywa "Beniaminek". JAk mi się coś uda jeszcze ustalić to Wam dam znać.
a ta pomarańczowa mi się podoba http://cgi.ebay.de/Tragetuch-Nesthaekch ... 7C294%3A50
Ja znalazłam na forum gazetowym, używaną, niezniszczoną i taniutkoZamieszczone przez nemhain
(100 PLN + przesyłka)
ja sobie poobserwuję te na niemieckim ebayu. Może uda mi się za symboliczne Euro ustrzelić. Taki radosny kolor w sam raz na lato. Szkoda tylko, że nie wiem jakiej ona grubości...![]()
Raz spotkałam tą chustę na warsztatach KK, dokładnie taką, jak z linka martajotki.
Ja byłam nią zachwycona, była mięciutka jak szmatka, bardzo przyjemna w dotyku i fajnie się ją motało. Ale kontaktu już z tą dziewczyną nie mam niestety, coby spytać o metkę. Ona zresztą też mówiła, że nie wie, co to jest. Dostała ją chyba w prezencie.
Ania-mama Franka (2006)oraz Niny i Heleny (2010)
Certyfikowana doradczyni Die Trageschule®Dresden
Szkoła Noszenia Przywiązanie
SKLEP z chustami, nosidłami ergonomicznymi, pieluszkami wielorazowymi, akcesoriami dla niemowląt
Klub Kangura we Wrocławiu
Tajemnicza ta chusta. Niedługo stanie się bardzo pożądana![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci