6szt za 9,99 rozm 35x35
z ilu warst powinna się składać uczciwa wkładka?
czy na wierzch powinno się położyć jakiś polar?
czy takie mokre poliestry (w nocy) nie powodują odparzeń?
na pewno będzie wilgotna skóra w kontakcie z moczem, także prawdopodobieństwo odparzeń rosnie. Polarek przepuszcza wilgoć do wkładki i skóra pozostaje raczej sucha.
A jaki ma kolor ta mikrofibra z pepco?
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Ja kupiłam gdzie indziej niedawno żółtą, wydaje mi się że nie farbuje, ale biała lepsza. Fajnie![]()
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
Kochane, czy któraś nie mogłaby mi tak przy okazji kupić tych ściereczek tak 3 paczuszki u nas pepco niet, a uszyłabymwkładki, bede bardzo wdzięczna
![]()
Mama Kasi i Kuby
U nas też nie ma, a wczoraj męża wysłałamKtoś pisał, ze w Lidlu też są, ale nie patrzyłam jeszcze.
W weekend będę w okolicach pepco i mogę zobaczyć czy ściereczki są jak ktoś chce to mogę kupić i wysłać
to ja jestem chetna, tak na 3 paczuszki![]()
Mama Kasi i Kuby