odkopuje bo mnie intryguje!
jak sie te pizamki-tuniki na allegro nazywaja, bo szukam juz z 15 min i ani jednej nie znalazlam..... a mialam taka jedna i dla planowanego juniora nr.2 bym jeszcze ze dwie zakupila
odkopuje bo mnie intryguje!
jak sie te pizamki-tuniki na allegro nazywaja, bo szukam juz z 15 min i ani jednej nie znalazlam..... a mialam taka jedna i dla planowanego juniora nr.2 bym jeszcze ze dwie zakupila
ja szukałam wpisując 'śpiworki", teraz na szybko znalazłam takie:
http://allegro.pl/item1196964884_u_s...ies_z_usa.html
koszulki do spania
ale na all ostatnio widziałam na aukcji jak ktoś nazwał bodajże śpiworkami -2 pack firmy Mothercare
edit znalazłam
http://allegro.pl/item1193521718_mot..._n_0_12_m.html
Ostatnio edytowane przez mirabel ; 22-08-2010 o 16:47
wielkie dzieki wam! nie wiem jak ja szukalam.....
A ja uwielbiam pajacyki. Zapinanie w nocy to chwila rzeczywiście, ale dajemy radę.
Tyle że na 2 latka to już nie pajacyki a pajace potrzebne.
Chociaż miałam kiedyś pajaca na zamek i to było super.
Te tuniczki też fajne.
Jak gorąco ok, ale jak chłodniej to ja mam fioła na punkcie gołych stópek.
Czy wy dajecie do spania skarpetki?
Nie w upały, ale w chłodniejsze dni.
A są większe te tuniki? Na 24 m-cy i powyżej?
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
ja je traktuje jako pizamy a nie jako spiworek. Maja spala pod koldra, wiec nozki byly przykryte
Yetto nie widziałam takich dużych koszulek, do spania nie zakładam skarpet tylko najmłodszemu bo śpi w śpiworku, a reszcie dzieci owszem, bo wiecznie wyodkrywanez resztą oni sami mnie o skarpety proszą
![]()
Moja mała tez spi w koszulkach-tunikach ale nigdzie nie moglam tego znalezc (nie wpadłam, że by szukać pod nazwą spiworek na allegro). Kupiłam wieć na jakiejs wyprzedazy po 8 zł proste sukieneczki bawełniane, wygladaja wlasnie jak tuniki, tylko gumki na dole nie mają i mała w tym spi. W spiochach/spodenkach było nam w nocy niewygodnie przy tych wielkich wypchanych pieluchach
a w tunikach rewelacja.
![]()
Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)