Cytat Zamieszczone przez joasia Zobacz posta
Tylko formowanka nie bez wirowania będzie Ci długo schła - tak jak aio i wkłady (im chłonniejszym tym trudniej będzie go dosuszyć) nie wiem jakie masz warunki ja sobie robiłam sznurki na zewnątrz do wieszania bo miałam gdzie a i tak jak np. padało (pogoda była super ale w nocy lubiło być burzowo) to już robił się problem. Wełniak to dobry pomysł plus tetra. A i lepeij nastaw się na system mieszany i zaopatrz się w te jedno w zeszłym roku miałam problem z zakupem tych jedno a do tego cena była hmmm
Oczywiście to moje zeszłoroczne spostrzeżenia
Myślałam o takich formowankach od kokosi z panelem. One welurowe (chyba podwójny welur) z wpinanym podwójnym wkładem (składanym na 3). Dość chłonne, ale mam nadzieję, że nie będą za długo schły. No i ta tetro też dlatego, że ona dość cienka to może szybciej wyschnie. Biorę pod uwagę, że może nie wypalić jak nie nadążą schnąć dlatego pampki będą na pewno w odwodzie. No i mam nadzieję, że tetra chociaż w pokoju i na plaży wypali. Tylko tak jak pisałam chyba nie z wełniaczkiem bo on nie zalanolinowany. Próbowałam lanolinować, ale wszystko zostawało mi na misce i na rękach i odpuściłam.

Co do zapasu pampków to akurat mam bo promocja była i kupiłam więcej. My ciągle na noc w pampkach więc i tak kupuję. Tylko wtedy w nocy muszę pupkę zabezpieczać kremem i stąd moje wątpliwości co upałów w jednorazówkach.