Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Wielo na wyjeździe

Chustomanka Awatar Niezapominajka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    są jednorazowe wkłady do otulaczy, ma je Grovia (do otulaczy Hybryd) i flip. Sprawdziłam obydwa. Flip jest większy, ale nie odprowadza zbyt dobrze wilgoci, dziecko ma mokro. Wkład jednorazowy Grovia bardzo przypomina pampersa (chociaż jest eko i nie śmierdzi) przyklejany jak podpaska klejem do otulacza, ma wewnątrz gumeczki, bardzo mi się podoba. Biorę nad morze otulacze + wkłady jednorazowe Grovi i Flipa (skoro go już mam)
    Że się tak wtrące w wątek, a ten wkład grovi to jaką ma chłonność, jeden sik czy więcej? Bo zastanawiam się nam zakupem na wakacje w turcji

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niezapominajka Zobacz posta
    Że się tak wtrące w wątek, a ten wkład grovi to jaką ma chłonność, jeden sik czy więcej? Bo zastanawiam się nam zakupem na wakacje w turcji
    są chłonne, 3 godz spokojnie wytrzymują. Ja jestem z nich b.zadowolona, biorę je nad morze. Zakładałam je do Grovi i do Flipa też, nie testowałam jeszcze w nocy.

Chusteryczka Awatar plejady
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

My ostatnio byliśmy na 5-cio dniowym wyjeździe i udało się w zasadzie tylko na wielo stosowaliśmy otulacze z wkładami oraz kieszonki, odnośnie tetry to bardzo sobie chwalimy odmianę bambusową
    a odnośnie jednorazówek to mogę (powiedzmy już tradycyjnie) podesłać Ci co nie co tzn. mam wionę, po której jak już muszę użyć to nic się nie dzieje, a Mała jest niestety skłonna do odparzeń

Uprawnienia umieszczania postów