Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: Wiązanie na gołe ramiona , da się ?

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

Z kieszonką jest tak, że poły chusty idą z dołu pleców, w górę na ramionach. I na tych ramionach się blokują. Jak jest koszulka to chusta "niby" się przesuwa- często przesuwa się sama koszulka.
    Można sobie pomóc w ten sposób, że podczas dociągania chwytamy pasma chusty sięgając za bark i przeciągając je do przodu. Potem dociągam koleje pasmo itd.
    Dociąganie dobrze jest zacząć od poły, która na plecach jest pod spodem, wtedy nie blokujemy sobie materiału.
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Chustomanka Awatar Tymonka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anna Nogajska Zobacz posta
    Z kieszonką jest tak, że poły chusty idą z dołu pleców, w górę na ramionach. I na tych ramionach się blokują. Jak jest koszulka to chusta "niby" się przesuwa- często przesuwa się sama koszulka.
    Można sobie pomóc w ten sposób, że podczas dociągania chwytamy pasma chusty sięgając za bark i przeciągając je do przodu. Potem dociągam koleje pasmo itd.
    Dociąganie dobrze jest zacząć od poły, która na plecach jest pod spodem, wtedy nie blokujemy sobie materiału.
    Tak też robię Pomaga , może rzeczywiście mam wrażenie łatwiejszego dociągania bo to koszulka się przesuwa .

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Ja długo miałam określone bluzki do danego wiązania
    A potem określone spódnice.
    Wczoraj wiązałam kilka razy plecak, bo droga nasza była daleka. A musiałam się ubrać w jedyną elegancką spódnicę na zakończenie roku moich przedszkolaków. Spódnicę do 3/4 uda. Już nie wiedziałam gdzie się schować i przejeżdżający kierowcy bynajmniej nie patrzyli na wrzucane na plecy dziecko
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chustofanka Awatar selidor
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nautika Zobacz posta
    Ja długo miałam określone bluzki do danego wiązania
    A potem określone spódnice.
    Wczoraj wiązałam kilka razy plecak, bo droga nasza była daleka. A musiałam się ubrać w jedyną elegancką spódnicę na zakończenie roku moich przedszkolaków. Spódnicę do 3/4 uda. Już nie wiedziałam gdzie się schować i przejeżdżający kierowcy bynajmniej nie patrzyli na wrzucane na plecy dziecko
    hehe przez chwilę musiałam się zastanowić o co chodzi ze spódnicami

Uprawnienia umieszczania postów