Jaki jest??
Znajoma szuka dla maleństwa![]()
Niestety nie miałam go w ręku,wiec nie mogę doradzić
Kolory bambusa Nati jej nie podeszły,Babyloni też nie..
Zastanawia sie jeszcze nad Leosiem,choć wolałaby jakiegoś pasiaka na lato
Pomóżcie![]()
Jaki jest??
Znajoma szuka dla maleństwa![]()
Niestety nie miałam go w ręku,wiec nie mogę doradzić
Kolory bambusa Nati jej nie podeszły,Babyloni też nie..
Zastanawia sie jeszcze nad Leosiem,choć wolałaby jakiegoś pasiaka na lato
Pomóżcie![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Ja tylko macałam i wydawał mi sie bardzo fajny. Jest naprawdę cienki, miękki (ja mocno uzywanego macałam) i jednocześnie o odpowiednim splocie. Jak to maluszek, a kolor jej odpowiada, to niech bierze![]()
Julka 2001, Zosia 2007
ja bardzo lubie.
jest mieciutki ale przy tym taki inny niz zwykle tkane chusty w dotyku. jakby bardziej gladki, chyba nie ma szans sie zmechacic w normalnym uzytkowaniu.
dosc scisly splot - wiec pracuje podobnie jak grubsze tkane chusty (to dla fanow porownywania nosnosci)
Mi sie wydal jak obrus w dotyku i tak tez sie motal. Mialam wtedy do porownania gruba lane i cienkiego didymosa i cienki hoppem najtrudniej sie motalo. Jakos sie tak przelewal material w rekach a dziecko razem z nim. Najlatwiej lana (moze dlatego, ze moja). Cienkim didkiem tez latwiej mi sie motalo niz cienkim hoppem, a to byly poczatki mojego chustowania, dziecko mialo 3 miesiace. Wiec jak chusta potrzebna dla niedoswiadczonej motaczki to ja bym wziela co innego.
moja szwagierka miala cienkasa jako pierwsza chuste tkana po elastycznej - wiazala dobrze.
to nigdy nie jest regula, to raczej preferencje uzytkownika
a znajoma ma okazje gdzies pomacac rozne? wtedy by dobrala co jej pasuje :-D