Może niżej spróbuj.
Emilie wizalam wysoko i było mi koszmarnie. Wystarczylo zawiązać niżej i było ok.
Może niżej spróbuj.
Emilie wizalam wysoko i było mi koszmarnie. Wystarczylo zawiązać niżej i było ok.
Pawel 2006Milia 2011
Mikolaj 2013
Dziękuję (za fotę :* ) ! Spróbuję niżej, a kolanka wyżej, choś jakoś nie umiem ich ułożyć, z przodu podwijam pupkę i od razu pozycja jest ok, a z tyłu tak mi nie wychodziNic, będziemy ćwiczyć, nie znikajcie więc
![]()
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
Hej Dziewczyny
mam ten sam probem :/ za mało materiału pod pupą, a jak jeszcze brzdąc zacznie sobie hopki na pleckach urządzać to już masakra jakaś..... spróbowałam nawet z tym plecaczkiem z krzyżem, ale nie dość że straszne do opanowania (bez lustra ani rusz) to jeszcze trzy warstwy na Staśku a przy takich temperaturach to katorga.... a może jest jakieś inne wiązanie na plecach które zdało by egzamin dla maluch 9 msc? coś co początkujący ogarnie??
Już siedzi i stoi i właśnie teraz zaczyna trenować chodzenie przy meblacha mt wypożyczyłam i racja było łatwiej ale to kolejny wydatek na który na razie kaski brak....
no nic będziemy próbować... ale bardzo dziękuję
![]()
Z tymi połami, co pisalam w drugim poście to ja robię tak: oczywiście więcej materiału pod pupę, a potem, jak juz przekładam do tyłu skręconą połę i przejmuję ją z tyłu drugą ręką, to tą pierwszą ręką przytrzymuję materiał spod pupy, żeby miec pewność, że poła go przyciśnie.
Tutaj wiązanie na poduszcetrochę wyolbrzymione, ale żeby było widać o co chodzi:
![]()
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
Skręcasz poły tak bardzo, że jeszcze pod nózkami są skręcone? Gdzieś było, że półtora obrotu, a mnie szczerze mówiąc lepiej jest chyba nie skręcać, choćby dlatego, ze łatwiej potem odwiązać i cos poprawić.
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik