Pokaż wyniki od 1 do 20 z 41

Wątek: I ja męczę plecak...nowe foty :)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar ema
    Miejscowość
    Bory Tucholskie

Domyślnie

Może niżej spróbuj.
    Emilie wizalam wysoko i było mi koszmarnie. Wystarczylo zawiązać niżej i było ok.
    Pawel 2006 Milia 2011 Mikolaj 2013

Chusteryczka
    Miejscowość
    Szczecin-nie nad morzem:)

Domyślnie

Dziękuję (za fotę :* ) ! Spróbuję niżej, a kolanka wyżej, choś jakoś nie umiem ich ułożyć, z przodu podwijam pupkę i od razu pozycja jest ok, a z tyłu tak mi nie wychodzi Nic, będziemy ćwiczyć, nie znikajcie więc
    Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
    Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014
    Witek - Wielka Niespodzianka 06.08.2018

Chustonówka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Hej Dziewczyny
    mam ten sam probem :/ za mało materiału pod pupą, a jak jeszcze brzdąc zacznie sobie hopki na pleckach urządzać to już masakra jakaś..... spróbowałam nawet z tym plecaczkiem z krzyżem, ale nie dość że straszne do opanowania (bez lustra ani rusz) to jeszcze trzy warstwy na Staśku a przy takich temperaturach to katorga.... a może jest jakieś inne wiązanie na plecach które zdało by egzamin dla maluch 9 msc? coś co początkujący ogarnie ??

Chusteryczka Awatar oli-vka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mysz Zobacz posta
    Hej Dziewczyny
    mam ten sam probem :/ za mało materiału pod pupą, a jak jeszcze brzdąc zacznie sobie hopki na pleckach urządzać to już masakra jakaś..... spróbowałam nawet z tym plecaczkiem z krzyżem, ale nie dość że straszne do opanowania (bez lustra ani rusz) to jeszcze trzy warstwy na Staśku a przy takich temperaturach to katorga.... a może jest jakieś inne wiązanie na plecach które zdało by egzamin dla maluch 9 msc? coś co początkujący ogarnie ??
    Jeśli siada, to może przejściowo MT, a w międzyczasie ćwiczyć plecak prosty

Chustonówka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Już siedzi i stoi i właśnie teraz zaczyna trenować chodzenie przy meblach a mt wypożyczyłam i racja było łatwiej ale to kolejny wydatek na który na razie kaski brak.... no nic będziemy próbować... ale bardzo dziękuję

Chustoholiczka Awatar AneczkaG
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Z tymi połami, co pisalam w drugim poście to ja robię tak: oczywiście więcej materiału pod pupę, a potem, jak juz przekładam do tyłu skręconą połę i przejmuję ją z tyłu drugą ręką, to tą pierwszą ręką przytrzymuję materiał spod pupy, żeby miec pewność, że poła go przyciśnie.
    Tutaj wiązanie na poduszce trochę wyolbrzymione, ale żeby było widać o co chodzi:
    M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???

Chusteryczka
    Miejscowość
    Szczecin-nie nad morzem:)

Domyślnie

Skręcasz poły tak bardzo, że jeszcze pod nózkami są skręcone? Gdzieś było, że półtora obrotu, a mnie szczerze mówiąc lepiej jest chyba nie skręcać, choćby dlatego, ze łatwiej potem odwiązać i cos poprawić.
    Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
    Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014
    Witek - Wielka Niespodzianka 06.08.2018

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AneczkaG Zobacz posta
    Z tymi połami, co pisalam w drugim poście to ja robię tak: oczywiście więcej materiału pod pupę, a potem, jak juz przekładam do tyłu skręconą połę i przejmuję ją z tyłu drugą ręką, to tą pierwszą ręką przytrzymuję materiał spod pupy, żeby miec pewność, że poła go przyciśnie.
    Tutaj wiązanie na poduszce trochę wyolbrzymione, ale żeby było widać o co chodzi:
    Ania Tyś jest rzeczywiście coroz to chudszo! Ja Ci ten miód z mleczy załatwię!
    Ja Cię nie poznałam na tym zdjęciu - dwa razy oglądałam, czy to Twój post! Wyglądasz jak nastolatka, a nie matka dorosłych już prawie dzieciaków!
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Uprawnienia umieszczania postów