Dzięki, przećwiczę to, bo mam podejrzenie, że z tego też może wynikać ten ból ramion - za wysokie i za mocne skręcenie. Półtora... hmm, nie bardzo wiem, jak to osiągnąć![]()
Dzięki, przećwiczę to, bo mam podejrzenie, że z tego też może wynikać ten ból ramion - za wysokie i za mocne skręcenie. Półtora... hmm, nie bardzo wiem, jak to osiągnąć![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
boszsz! a ja skręcam chyba z pięć razy![]()
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
Samasia, mogę się podpiąć? Taki masz tu fajny wątunio. Ja też proszę o wsparcie czy podparcie. Mój prosty wygląda tak:
1) Czy dobrze myślę, że góra dociągnięta za bardzo w stosunku do reszty. A, no i oświećcie mnie jeszcze raz, pliiiz o co chodzi z tymi pręgami na szyi. Znaczy, że sama krawędź źle dociągnięta, czy cała górna część poły?
2) Jak zrobić, żeby mi nie wyciągał młody rąk tak jak wyciągnął (tzn. później zabezpieczyłam chustę i na zewnątrz już ich nie było, ale i tak mnie szurał po plecach ostro).
Aaa, Samasia, mi bardzo pomaga zrobienie poprzeczki z jakiejś apaszki z przodu. Jakoś fajniej się ciężar rozkłada.
Alek 13 VI 2013 r. i Jerzyk 19 XI 2015 r.