Pokaż wyniki od 1 do 20 z 95

Wątek: Pracuję nad plecakiem prostym

Mieszany widok

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

ja umiem (na batmana ) ale no way, żeby mi z tego plecak prosty wyszedł
    czyli wrzucać, nie zaczynać wiązanie plecaka

Chustoholiczka Awatar AneczkaG
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

No a u nas tobołek no way Młody jeszcze nie siedział, jak go zaczęłam na samolocik wrzucać, bo inaczej się nie dało. Teraz sadzam (najczęściej na ziemi, od tyłu zarzucam na jego ramionka i siup całość przez lewy bark - podoba mi się mina przechodniów, jak motamy wśród ludzi). Młody na szczęście teraz mało wierzga, więc dolną część ściągam mocno w dół i ładnie wkladam pod pupę/kolanka, trochę nawet między siebie a niego)
    M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AneczkaG Zobacz posta
    trochę nawet między siebie a niego)
    Tylko że dziewczyny ciągle piszą - nie o to chodzi w pp, aby wsadzać chustę między siebie a dziecko - dobrze dociągnięta chusta w tym obszarze nie powinna się znajdować tam. Jeśli po dociągnięciu ona nadal jest między Tobą a młodym człowiekiem, to gdzieś masz luzy.

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    Tylko że dziewczyny ciągle piszą - nie o to chodzi w pp, aby wsadzać chustę między siebie a dziecko - dobrze dociągnięta chusta w tym obszarze nie powinna się znajdować tam. Jeśli po dociągnięciu ona nadal jest między Tobą a młodym człowiekiem, to gdzieś masz luzy.
    Ja mam trochę problem z tym stwierdzeniem. Moja córa jest niewysoka, a od prawie roku jeździ tylko z rękami na zewnątrz. Jak nie mamy chusty między sobą, to jest zbyt szeroka i nadmiar albo zwija się pod pachami, albo pod kolanami. Musiałabym mieć chusty o szerokości 55-58 cm (miałam jedną i była super ta szerokość).
    Odkąd zaczęłam wrzucać supermana i robić siedzonko "przodem" jest nam dużo wygodniej.

Chustoholiczka Awatar AneczkaG
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    e, no nie wkładam tej chusty aż po pepek
    bardziej mi chodzi o cos takiego (podeprę sie filmikiem Marciuli, mogę?) okolo 1:22
    http://www.chusty.info/forum/showthr...-wi%C4%85zania
    M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Ja też tak samo wkładam chustę po pupę.
    Ale ja mam ten przywilej, że córa sam na plecy mi wskakuje od jakiegoś roku i sama się na tych plecach trzyma dopóki nie skończę wiązania.
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AneczkaG Zobacz posta
    e, no nie wkładam tej chusty aż po pepek
    bardziej mi chodzi o cos takiego (podeprę sie filmikiem Marciuli, mogę?) okolo 1:22
    http://www.chusty.info/forum/showthr...-wi%C4%85zania
    Ja też tak wkładam, ale od przodu, tj zamiast sięgać ręką za tyłek córki, sięgam od strony przodów jej kolan

Sent from my RM-821_eu_netherlands_315 using Tapatalk

Uprawnienia umieszczania postów