Samasiu ja bym nie rezygnowala z wrzucania z tobolka, bo polowa roboty juz za Toba i dziecko wyzej, a takze krocej stoisz w pochylonej pozycji. Tak sobie mysle ze moje dziecko juz lepiej wspolpracuje, moze sama sprobuje ja z tobolka wrzucic :-\
A ja mam inne pytanie.. Wybacz samasia że sie pod Twój wątek podepnę, czemu mi chusta pod same uszy córce podjeżdża i taką ma głowę schowanąjak ją wiążę w pp?![]()
Nie lezy. Siada. Na chuscie. Rece ma poza nia. Krawedz pod pachami, tak mniej wiecej.
Bardzo mocno ciagniesz na gorne pasmo/pasma. Za mocno. Mozliwe tez, ze krawedz robi dziecku czerwony pasek na szyi.
Czy na pewno masz podniesiona do gory glowe i sciagniete lopatki w czasie dociagania?
Poprowadzenie chusty po chuscie (pol po kieszeni, po nogach) to jeden z elementow wiazania "plecak prosty" jedno z wazniejszych zabezpieczen.
Ja na leżąco dalej tobołkuję, ale widzę, że czas na zmiany. A jak siada, na podłodze, na jakimś krzesełku, na twoim kolanie?
Dziś chciałam zrobić kolejne zdjęcie, ale akurat w windzie koleżanka zadzwoniła![]()
Zresztą nie było czego fotografować, bo mi wybitnie ten powrotny plecak nie wyszedł. Jutro będzie update z frontu
A niby takie proste wiązanie...
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
Dołączę, mogę?Od kiedy przykładam się do tobołka to dół chusty wychodzi nam chyba ok, gorzej z górą, naciągam i naciagam, a jak już zawiążę, to i tak zawsze przy pociągnięciu za poły na ramionach wychodzą luzy spod karczku, wtedy przeciągam je do końca, rozwiązuję i po naciągnięciu wiążę raz jeszcze. Dobrze, można tak? No i jak tego uniknąć? Postaram się foty jakieś wrzucić...
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
Czyli tworzymy plecakową grupę wsparcia?![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
na kanapie, na ławce, w bagażniku, na hokerze...
na czym można wygodnie usiąść.
podłoga - ok, ale to ostateczność ze względu na mój kręgosłup
krzesełko - podobnie do podłogi
kolano - na moim smukłym lapiebyłoby chyba niewygodnie i wnerw by się zaczął zanim bym zaczęła wrzucać tobół.