Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Witajcie! :)

Chustonówka

Domyślnie Witajcie! :)

Witajcie!
    Jestem mamą 3,5-latki (bardzo energicznej) i 3,5-miesięcznej dziewuszki (strasznego ssaka ). Na forum trafiłam jeszcze jak byłam w ciąży. Próbowałam znaleźć sposób w jaki mogę odprowadzać i odbierać starszą córkę z przedszkola, nie ciągnąc przy tym wózka. Pomyślałam: chusta! No i jestem
    Czytałam dużo, dużo, dużo. Wybór padł na początku na kółkową Little Frog: Piaskowy Agat - nosiłam z odwróconą krawędzią. A później na Storchenwiege Leo Natur - mmmmmm Idealna dla maluszka! Noszę na razie w 1x i 2x.
    Planuję przerzucić się na biodro, ze względu na ciekawość świata. Może jakieś wiązanie dla początkującej polecicie?
    Marzy mi się jeszcze Tula Folk Art, echhh - wzdycham do niej cały czas, ale jeszcze mam chwilę na uzbieranie funduszy!
    Acha! Co jeszcze (nie tylko) uwielbiam w tym forum? Dział "Wielodzietność". Jak wszyscy dookoła słyszą, że na dwójce z mężem nie chcemy skończyć, to patrzą na nas jak na wariatów Sama mam 3 starszych braci i pomimo niektórych trudności, z jakimi napotykali się moi rodzice, uważam, że mieć dużą rodzinę, to najpiękniejsze co może być!

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

Witaj

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

witaj na forum!

Chustofanka Awatar kammillka