Witajcie!
Jestem mamą 3,5-latki (bardzo energicznej) i 3,5-miesięcznej dziewuszki (strasznego ssaka). Na forum trafiłam jeszcze jak byłam w ciąży. Próbowałam znaleźć sposób w jaki mogę odprowadzać i odbierać starszą córkę z przedszkola, nie ciągnąc przy tym wózka. Pomyślałam: chusta! No i jestem
Czytałam dużo, dużo, dużo. Wybór padł na początku na kółkową Little Frog: Piaskowy Agat - nosiłam z odwróconą krawędzią. A później na Storchenwiege Leo Natur - mmmmmmIdealna dla maluszka!
Noszę na razie w 1x i 2x.
Planuję przerzucić się na biodro, ze względu na ciekawość świata. Może jakieś wiązanie dla początkującej polecicie?
Marzy mi się jeszcze Tula Folk Art, echhh - wzdycham do niej cały czas, ale jeszcze mam chwilę na uzbieranie funduszy!
Acha! Co jeszcze (nie tylko) uwielbiam w tym forum? Dział "Wielodzietność". Jak wszyscy dookoła słyszą, że na dwójce z mężem nie chcemy skończyć, to patrzą na nas jak na wariatówSama mam 3 starszych braci i pomimo niektórych trudności, z jakimi napotykali się moi rodzice, uważam, że mieć dużą rodzinę, to najpiękniejsze co może być!