Zobacz wyniki ankiety: Mother- ease

Głosujących
18. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • polecam

16 88.89%
  • nie polecam

0 0%
  • nie mam zdania

0 0%
  • chętnie wypróbuję

2 11.11%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: Mother-ease opinie?

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar madziaaliyah
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

a jak ze zuzyciem otulacza? dlugo używacie?
    Mąż (razem od 05.2000) , Wojtuś (02.2011) , Aniołek (06.2012) , Jerzyk (11.2013)

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Pul wcale sie nie zużywa, producent się zabezpiecza. Wiele mam uzywa takich otuulaczy które ma na pupie już któres dziecko. Mam formowanki sandys i jestem bardzo zadwolona, z tych one size gorzej bo sa za szerokie, ale z chłonności jestem zadwolona
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustofanka
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

ten asirflow uzywam jaieś 6 miesiąc na dwójce , a wcześniej pół roku syn siostry, i wcześniej jeszcze ktoś inny i jest cały
    Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Mam formowankę z bawełnianej frotki, jest moim zdaniem dość chłonna, zwłaszcza jak ułożę w niej jakiś bambusowy wkład, dość szeroka w kroku też, ale da się na nią założyć flip. Za otulacz to dla mnie rewelacja! dzieki niemu zaczęłam w końcu pieluchować w nocy, mam air flow, jest duży workowaty, śmieszna pupę robi, ale świetnie się dopasowuje do każdej formowanki, małej i dużej, moja córa ma grubsze udka, ale wąska talię i nam świetnie pasuje, nie używam ich w dzień, kieszonki wyglądają zgrabniej ale tak "po domu" i na noc IMO najlepsze. Mam 3, kupione na bazarku z ciekawości, tanio, wyglądają nieciekawie, szare i jakby zafarbowane/odbarwione w środku(wiedziałam co brałam były dokładnie opisane), ale nigdy mi nie przeciekły, nawet jak z formowanki kapało.

Uprawnienia umieszczania postów