a jak ze zuzyciem otulacza? dlugo używacie?
a jak ze zuzyciem otulacza? dlugo używacie?
Mąż (razem od 05.2000), Wojtuś (02.2011)
, Aniołek (06.2012)
, Jerzyk (11.2013)
Pul wcale sie nie zużywa, producent się zabezpiecza. Wiele mam uzywa takich otuulaczy które ma na pupie już któres dziecko. Mam formowanki sandys i jestem bardzo zadwolona, z tych one size gorzej bo sa za szerokie, ale z chłonności jestem zadwolona
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
ten asirflow uzywam jaieś 6 miesiąc na dwójce , a wcześniej pół roku syn siostry, i wcześniej jeszcze ktoś inny i jest cały![]()
Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012
Mam formowankę z bawełnianej frotki, jest moim zdaniem dość chłonna, zwłaszcza jak ułożę w niej jakiś bambusowy wkład, dość szeroka w kroku też, ale da się na nią założyć flip. Za otulacz to dla mnie rewelacja! dzieki niemu zaczęłam w końcu pieluchować w nocy, mam air flow, jest duży workowaty, śmieszna pupę robi, ale świetnie się dopasowuje do każdej formowanki, małej i dużej, moja córa ma grubsze udka, ale wąska talię i nam świetnie pasuje, nie używam ich w dzień, kieszonki wyglądają zgrabniejale tak "po domu" i na noc IMO najlepsze. Mam 3, kupione na bazarku z ciekawości, tanio, wyglądają nieciekawie, szare i jakby zafarbowane/odbarwione w środku(wiedziałam co brałam były dokładnie opisane), ale nigdy mi nie przeciekły, nawet jak z formowanki kapało.