Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: Plecak prosty - nie taki prosty? :)

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar Dośka

Domyślnie

Na wiercenie dziur w ciele noszącego stópkami polecam łaskotanie po tychże stópkach, u nas chwila takiej zabawy i od razu spokojniej

Chustomanka Awatar chudzinkaa
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Dziękuję za podpowiedzi! Są naprawdę pomocne!

Muszę podzielić się tym, co ja dziś zastosowałam (wyszperane w jakimś wątku), otóż po wrzuceniu tobołka na plecy zostałam już wyprostowana i tak próbowałam dociągać. Efekt był taki, że Mały nie miał podparcia pod brzuchem i nie zdążył wygiąć się w łuk i wyciągnąć materiału spod pupy. Wprawdzie później nie brykał za mocno, ale pod pupą zostało więcej materiału i mam wrażenie, że plecak trzymałby mocniej niż taki kilka razy poprawiany na plecach tobołek.
    Adaśko 12.2013 i Basieńka 03.2017

Chusteryczka
    Miejscowość
    Szczecin-nie nad morzem:)

Domyślnie

Mnie też dzisiaj jakby lepiej wyszło Pomogło przyłożenie się do tobołka, ściagnięcie materiału tak, żeby kolanka od razy były tak do góry a materiał między nóżkami, na tej instrukcji któą linkowała kornflejka to widać, ale jakoś nie zwracałam na to uwagi dotychczas Jeszcze trochę i może nawet odważę się tu pokazać
    Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
    Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014
    Witek - Wielka Niespodzianka 06.08.2018

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gdanisk

Domyślnie

Dzięki za ten wątek, miałam zadawać podobne pytania, ale instrukcja mi wszystko wyjaśniła . Jeeee... jeszcze tylko nie bardzo wiem czy dobrze ściągam...
    Maj 2014 i Marzec 2016

Uprawnienia umieszczania postów