nie żebyśmy zazdrościli
![]()
![]()
![]()
nie żebyśmy zazdrościli
![]()
![]()
![]()
Wcale ale to wcaleZamieszczone przez Ania
a one do kolekcji prywatnej czy na bazarek, że tak zagaję??
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Chusty sa prześliczne, ślinka mi cieknie a zanim sie do jedwabiu dorobię to mi chyba dzieć wyrośnie z chustowania![]()
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
to moje prywatne chusty![]()
welna na program do welny, 30 stopni i bez wirowania, tzn pralka odsacza i troche wiruje ale to taki baaaardzo wolny tryb jest
Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia
ummm to nino fajnie wyglada ... jakos indio mi nie pasuja - chyba jestem jedyna niemilosniczka tych chust w tych kregach ;-D
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Tak z ciekawości sprawdziłam i na stronie Didymosa nowe Indio z jedwabiem rozmiar 6 kosztuje 115 euro, a "zwykłe" zielone fale kosztują 110 euro, więc różnica nie taka duża...Zamieszczone przez Zuzia
Marceli 19 czerwca 2008
Małgosia 13 sierpnia 2011
Choruję na jedwab lub konopie i na wiosne mam zamiar je nabyć![]()
BTW co lepiej nosi - z tych dwóch?
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
jedwab to seria limitowana, jeszcze niedawno bylo w obiegu tylko kilka sztuk i ceny na ebyau dochodzily do 900 dolarow
teraz przez kilka dni byly sprzedawane, zniknely i pojawily sie znow 6 - moze niezrealizowane zamowienia
wiec irlaaa albo kupujesz teraz albo konopie na wiosne![]()
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia
DonKaczka ale co lepiej niesie??
Jedwab czy konopie??
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Kurka, jeszcze chwila i sie okaze, ze tak zerkajac sobie mozna interes zycia zrobic. 1000 zl do przodu, sa chetni?
Marceli 19 czerwca 2008
Małgosia 13 sierpnia 2011
ha!!! jak spojrzalam to tez pmyslalam o chrzescie naszego Toma. fajne kolorki.![]()
tyle ze ja nie wiem w co sie ubiore, wiec nie wiem jaki kolor chusty by mi pasowal![]()
chrzest bedzie na Pasche, czyli w Wielkanoc.
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
Aja u Petisu w gaga-... widziałam Indio Silk tak 400-420 zł to jest to samo Indio?
Moje łobuziaki super chłopaki to: Iga (2009) i Milek (2007)
Po cichu przyznam że nie jesteś jedynaZamieszczone przez lola_22
![]()
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
pralam z welna, na 30 stopni i ze slabym wirowaniem
a nosi sie spoko, jest sliska i naciaga sie gladko, nie osiada nawet ciut, zreszta welna i konopie tak samo sie zachowuja
Aż mnie skręca....Może jednak Luska da się ponosic jeszcze trochę...
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Kurcze, u mnie nie ma regulacji wirowania... to jakas tara pralka, z komisu. Z tego co amietam z instrukcji jest ok 800 obrotow, mam nadzieje ze to nie bedzie za duzo.Zamieszczone przez DonKaczka
A z tym chrzetem to nie glupie ze pasuje swietnieMoze i ja sie dorobie swojej indio do 31 marca i naucze na tyle motac ze bede mogla swobodnie do kosciala z mala w chuscie isc
![]()
a program do welny ma ? bo tam jest zawsze taka bezpieczna ilosc obrotow przy wirowaniuZamieszczone przez ktosia
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Jakies tam obrazki ma obk programow, musze sobie przypomniec jaki oznaczal welneZamieszczone przez lola_22
![]()
(kiedys nz zajeciach ZPTbylo o tych wszystkich znaczkach
)
Tyle ze ta pralka stara juz jest i nie wiem czy jej ufac w tych programach
Chyba bede chodzic prac chuste do rodzicow... bo szkoda by byla wielka gdyby cos sie z nia stala, bo pralka poknocila![]()