mój mały niestety wełny nie może nosić. czy formowanki nadadzą się dla ruchliwego, 13 kg roczniaka? jeśli tak to jakie polecacie?
mój mały niestety wełny nie może nosić. czy formowanki nadadzą się dla ruchliwego, 13 kg roczniaka? jeśli tak to jakie polecacie?
Antoni III.2013i Magda VI.2015
O no to super, że i pul się sprawdza. A macie gładki ten pul czy minky? Bo my większość kieszonek minky.
u nas też upały były w kieszonakach albo flipach z tetrą. nigdy nic się nie działo.
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
A właśnie, też szukam czegoś, co dałoby radę spiąć snappi? Na dziecko około 8 kg. Coś polecacie?
Adaśko 12.2013i Basieńka 03.2017
Fajny filmik. Muszę spróbować, dzięki. Ja mam dużo tetry i nawet myślałam o tym żeby ją pod otulacz jakoś składać, ale mam wątpliwości czy zwykła tetra (nie muśliny ani bambus) i to różnej grubości (bo to pozbierane po różnych dzieciach, tak w rodzinie przekazujemy sobie i każda dokłada do zbioru swoje) da radę. No i jeszcze nie próbowałam składania, ale nie wiem czy na roczną pannę to w pasie wystarczy pieluchy po takim złożeniu. Macie jakieś doświadczenia z tetrą na takich starszych skarbach?