Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Tula Toddler

Mieszany widok

Chustonoszka

Domyślnie

moim zdaniem tez lepiej zmierzyc
    .My testowslysmy todlera jak cora miala rok (11kg I ubranka 86cm) ale Ona ma dlugasne nozki I dla nas bylo ok.

Chustomanka Awatar pompolinka
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

u nas młoda ma 11 kg, rozmiar86/92, przed zakupem pomierzyłam ją od kolanka do kolanka, mamy todlera

Chustodinozaur Awatar franada
    Miejscowość
    BB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marciula Zobacz posta
    Jeremi 12kg, 80cm w todlerze
    Cytat Zamieszczone przez Isolt Zobacz posta
    Jeremi wydaje się dobrze pasować najlepiej zapisz się na testy na fb - ja mam ten sam dylemat, czekam na swoją kolejke (już niedługo ) w zwykłą Tulę już od jakiegoś czasu się nie mieścimy, wygodniej nam w Manduce, bo ma przedłużany panel.
    Cytat Zamieszczone przez pompolinka Zobacz posta
    u nas młoda ma 11 kg, rozmiar86/92, przed zakupem pomierzyłam ją od kolanka do kolanka, mamy todlera
    Serdecznie dziękuję za odpowiedzi!
    Jak patrzę na fotki i opisane rozmiary dzieci to powinna być dobra. Tylko ta cena
    Na razie waham się między toddlerem a manducą. Manduca jest dużo tańsza (używana) i będzie bardziej uniwersalna dla nast. dziecka. Tula przekonuje mnie łatwością obsługi i rozmiarem (rzeczywiście na długo starczy, ale ile córa będzie chciała być noszona?).

A jeszcze mam pytanie. Jak jest wypełniony pas w tuli? Też karimatą? Bo w manduce jest chyba czymś innym i bardziej mi się przez to podoba.
    "Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

pasy w Tuli są sztywniejsze - i ten biodrowy i naramienne (przynajmniej moja Manduca jest miększa, ale to ten starszy model), chociaz nie wiem co w srodku.
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie

Uprawnienia umieszczania postów