IMO jeszcze za duża.
IMO jeszcze za duża.
Za duża
P(III 2008), T(XI 2011), R(*III 2014), B (III 2018)
Jeremi 12kg, 80cm w todlerze
![]()
jak dla mnie todler ma sens dla dziecka 92 i w górę
i też zależy to od budowy malucha bo moje dziecięcia w różnym wieku w todlera wskoczyły
zmierzyć trzeba![]()
W(2002) H(2010) Z(2012)
Jeremi wydaje się dobrze pasowaćnajlepiej zapisz się na testy na fb - ja mam ten sam dylemat, czekam na swoją kolejke (już niedługo
) w zwykłą Tulę już od jakiegoś czasu się nie mieścimy, wygodniej nam w Manduce, bo ma przedłużany panel.
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
moim zdaniem tez lepiej zmierzyc
.My testowslysmy todlera jak cora miala rok (11kg I ubranka 86cm) ale Ona ma dlugasne nozki I dla nas bylo ok.
Serdecznie dziękuję za odpowiedzi!
Jak patrzę na fotki i opisane rozmiary dzieci to powinna być dobra. Tylko ta cena
Na razie waham się między toddlerem a manducą. Manduca jest dużo tańsza (używana) i będzie bardziej uniwersalna dla nast. dziecka. Tula przekonuje mnie łatwością obsługi i rozmiarem (rzeczywiście na długo starczy, ale ile córa będzie chciała być noszona?).
A jeszcze mam pytanie. Jak jest wypełniony pas w tuli? Też karimatą? Bo w manduce jest chyba czymś innym i bardziej mi się przez to podoba.
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Mojego Toddlera WC odebrałam, jak Michaśka skończyła dokładnie 16 miesięcy - było to w walentynki
I dobrze, że była zima.... Bo w domowym ubraniu było jej ciut za mało na szerokość...
Wraz z nadejściem wiosny dopasowało się idealnie
Dziewczyny na grupie FB Nosimy w Tula podpowiedziały patent zmniejszający szerokość panela (gumka, czy pasek związany na panelu)
Mój osobisty Toddler leci do Warszawy i jedzie na wakacje.... Bodajże do Murmle, ale mogę kłamać, bo po Zlocie mam mętlik z nickami, imionami, twarzami
Więc jeśli masz gdzieś ją obok, możesz się umówić i przymierzyć![]()