Koleżanka wrzuciła dziś na FB taką fotę. Wg mnie fikuśne to trochę. Cóż to jest, wie ktoś?
![]()
Koleżanka wrzuciła dziś na FB taką fotę. Wg mnie fikuśne to trochę. Cóż to jest, wie ktoś?
![]()
Tosia 23.07.2012
Michaś 16.01.2015
Mam skojarzenia z wisiadłem z opcja siedzenia![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Wyglada jak nosidlo biodrowe (bylo tu kiedys podobne prezentowane) z dodatkowym zapieciem, ale dziecko powinno byc przodem do mamy
pisze z tel wiec brak polskich znakow
A. listopad 2012
myslicie ze dla dziecka to jest okej? Chyba tak, aczkolwiek dla rodzica to troche pewnie obciazajace kregoslup...
Moim zdaniem zbyt skomplikowane, ale zalezy , jak juz ktos bardzo chce wsadzic dziecko przodem to moze byc to lepsze rozwiazanie niz wiszenie na kroczu niz w bjornie. Pisze z mysla o wiekszych dzieciach, bo strach myslec o noworodku przodem do swiata na tym siodelku brrr.
A. listopad 2012
Oba okropne- w pierwszym kolanka dziecka są bardzo z przodu i jak sądzę- nie raz zostaną uderzone, potracone, przesunięte, dotknięte, drapnięte itp.. poza tym- sama babeczka na reklamie musi podtrzymywac dziecko- widać jak bardzo jest niestabline, w drugim- masakra jezeli chodzi o ułożenie dziecka, a w dodatku- jak ono oddycha?
owieczka33 potrzebuje się z Tobą skontaktować, ale Twoja skrzynka emailowa jest pełna, proszę o kontakt z Twojej stronypozdrawiam serdecznie