Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Ale chyba bambus to bambus i będzie tak czy siak śliskawy?
W komplecie z wijąco-skacząco-wierzgająco-prostującym się dzieckiem i średnio-wprawioną mamą efekt tragikomiczny murowany.![]()
Adaśko 12.2013i Basieńka 03.2017
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Jestem zachwycona - pierwsza osza, która mi się podoba. Dobrze, że już nie kupuję szmatek![]()
Aga,
mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)
Przepiekna, przepiekna SN rządzi!!!!
Oszka ma skosy... średnie, raczej niewielkie, jezeli obawiasz się, że Ci może zabraknąć- bierz dłuższą. Oszka lubi ciąc chusty mocno "po uważaniu" i raz ciachnie im się więcej, raz mniej...
Edit: zmierzyłam Fade Berry ma na skosie ok 20cm.
Ostatnio edytowane przez owieczka33 ; 26-05-2014 o 22:23
ja prostu wymiekam
jakby ktoś coś i 4rke złapał i nie chcial to ja dla mashy bardzo prosze
a 5tke jakby ktos cos to tez bardzo chenie przygane
ogolnie jestem załamana
ani nie mam małeg chusciocha, ani nawet w ciaży nie jestem a takie piekne cuda wychodza
OMG!!!
no i na koniec...moja coreczka i ja dbamy bardzo o chusty i łamiemy pierwszorzedniewiec jakby komus cos twardo było (choc to bambus ) to zapraszam na łamanie
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i