Ale przecież tu jest sytuacja odwrotna - dziewczyny na forum starają się pomóc innym dziewczynom, by te mogły kupić chustę TANIEJ, a nie żeby ktoś mógł zarobić. Jak do postów z linkami ma mieć dostęp każdy w necie, to ja nie widzę sensu istnienia tego wątku - bo taki dostęp ma po prostu kazdy do tablicy, allegro itp. i tam sobie może szukać. A dla mnie w założeniu wątek o okazjach na all był takim gratisem do bycia elementem forumowej społeczności. Na podobnej zasadzie ja podsuwam tu info o promocjach w sklepach.
Ja kupiłam dzięki wątkowi o allegro już 2 chusty dla chustonówek, które marudziły że chusty drogie - dzięki temu 2 nowe osoby zaczęły nosić, bo miały dostęp do tańszej chusty. Teraz próbowałam znów upolować i 3 razy miałam sytuację, że zalinkowany niedawno post był nieaktualny. Oczywiście to się może wiązać z większym zainetersowanie wątkiem wewnątrz forum, ale jednak podejrzewam że osoby chustami handlujące i podbijające ich ceny mając do niego swobodny dostęp mają w zasadzie większość roboty z wyszukiwaniem z głowy, a chustoforum taka praktyka za bardzo nie służy.