Cytat Zamieszczone przez emilia3333 Zobacz posta
Za pobraniem myślicie, że chce się komuś bawić? Musi mieć pocztę nadania, czyli być na kamerach i dane do przekazania kasy, to tylko wariat, a tu zagranie jest proste, licząc 300zl w zaokrągleniu razy nagranych 60osob daje 18tys przelanych na konto karty prepaid, niezarejestrowanej w banku na nikogo. Ubieram kaptur idę do bankomatu i wypłacania, prowizja jest 10% od wypłaty z karty przedplaconej czyli zostaje mi na czysto 16 300. Czas zarobku? 4 godziny. Aukcje obsługiwane z telefonu na kartę, karta już zniszczona. Co na to policja : proszę Pani, chce Pani zobaczyć ile mamy takich spraw?

No ja raz zaufalam, bo Indio tule, wózek za 1600 wszystko sprzedałem w ten sposób na olx. Przez myśl mi nie przeszło, że ładne ofiara własnej naiwności... ja? Ehhh ku przestrodze dziewczyny.

Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka
no niby tak, ale to byłoby zbyt proste, ponieważ na takich kartach zwykle dzienne limity wypłat gotówki są dość niskie, a na rachunku jednorazowo nie może być więcej niż jakaś tam kwota.
a z tym telefonem, to nie wystarczy zniszczyć kartę, trzeba również pozbyć się telefonu, bo sam telefon również można namierzyć!!!