ależ tu cudnie Paulino daj znać, jak się znudzisz, rosa fuchia za mną chodzi odkąd Owieczka pokazała fotki swojego girasolka, z tym, że ona go raczej nie puści
dziewczyny, a ma ktoś jakąkolwiek tecze z watkiem perlaa humada albo nectarine? Bo się musze szybko decydować
Mialam skosnokrzyzowa dreammera teraz ma ja Chioma a ja mam kawalek kolory sa piekne chyba w kazdym watku mi sie marzy rosa fuchia lecz moze byc dla kogos np. Za jasna,perla humada jest szarym watkiem wiec kolory sa nieco bardziej stonowane, aczkolwiek sliczne
Magenta, miałas perla humada, tak? Kolory bardziej stonowane niż w rosa fuchsia? Bo dla mnie im bardziej intensywne tym lepiej
Bardziej intensywne wydaje mi sie ze bedzie miala nectarina greeneddie chyba miala gdzies jest wątek z probnikem kolorow, mozna mniej wiecej sobie porownac. Po za tym u Oli mnostwo fotek porownujących jest
No własnie patrzę u Oli ale widze zdjecia bez opisu jaki to watek i nic nie wiem :/ Nectarina jest fajna, ale boje sie że zbyt jednokolorowa w przypadku dreambis
aaa, znalazłam już
Ostatnio edytowane przez lawinia ; 14-05-2014 o 18:51