no a które to niezgrabane grubasy
bo na cienkość pampersa to póki co nie ma co liczyćna tyle się już zorientowałam
bambuski bambineowychodza mi najcieniej, a sa nawet ciut za duze. i tetra plus majteczki ze starych rajstopek
Honorata, mama Ninki 21.09.2008
Kieszonka:
IB
BabyKangas
Talluah Baby
Formowana:
Talluah Baby
SwaddleBees ale te z organicznej bawełny.
Storchenkinder z bawełny organicznej
tak na chlopski rozum -te ktore sa dopasowane rozmiarowo beda mniejsze a wszystkie one sizy -beda za duze na malenkie dupcieAle na te wieksze moga byc w sam raz. Misski sie nie znajdzie.
Dlatego -trza chyba zapytac raczej ktore sa cieniutkie -dla bobasa i dla malego dziecka.
z kiesoznek mam dwa typy - Tiny Tush i Swadlebees.
Tiny Tush - one w ogole same w sobie sa zgrabne. i maja najwieksza regulacje - trzy rzedy napow (tych co zmniejszaja dlugosc pieluchy). jak sie zapnie na najmniejszy rozmiar, to naprawde pielucha jest bardzo malutka. zreszta - Franek teraz nosi dlugosc zmniejszona na trzy (jeden - to najmniej, cztery - bez zmniejszenia), do srodka wkladam mu wklad od BG - i musze ten wklad zmniejszac na namjmniejszy rozmiar, bo inaczej jest za duzy (na najmniejszym ciut za maly, ale przynajmniej nie wychodzi gora...)
Swadlebess ma dwa rzedy napow od dlugosci i rzepa do zapinania i tez malutka bardzo wychodzi.
tyle tylko, ze ich chyba nie mozna kupic w Polsce...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
mamo-franiu a jakie wkładki ma kieszonka Tiny Tush
używasz może PD masz porównanie?
czy to mikrofibra?jak z ich chłonnością?
jak dla mnie TT są bardzo podobne do baby kangas tylko wkład się normalnie wkłada a nie od przodu.
ot taka normalna kieszonka
Aś, Julek '08 i Alik '11
zadnychZamieszczone przez stokrotka.a
przynajmniej w Anglii (ale zdaje sie, ze Kobra pisala gdzies, ze jest troche zawiedziona, bo TT sa bez wkladek, czyli ze w USA tez bez). ja uzywam do niej wkladek od BG.
wklad z PD jest dobry na najwiekszej dlugosci TT, jak sie dlugosc zmniejszy, to bedzie za wielki. z ciekawosci ja zmierzylam - szerokosc w kroku (bez gumek) - 13 cm. dlugosc na najmniejszym rozstawie - 29 cm.
w jakich nosidlach??Zamieszczone przez picikola
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
w tych
http://nosidla.com.pl/
ano takieZamieszczone przez picikola
nawet nie wiedzialam, ze jest taki fajny sklep z taaakim wyborem pieluch... ja mam takie z samymi napami, nie z rzepem.