Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: wychodzę z ukrycia :) witam :)

Mieszany widok

yena
    Guest

Domyślnie

Hej ciekawa jestem co tez Cie wywialo z ukrycia? mam nawet pewne przypuszczenia

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yena Zobacz posta
    Hej ciekawa jestem co tez Cie wywialo z ukrycia? mam nawet pewne przypuszczenia

Haha chyba nawet wiem jakie masz przypuszczenia.

Dostałam nawet wiadomość w sprawie tego, że biznesy prowadzę nosidełka po starszaku miałam na sprzedaż. Tu, na tym forum, znalazłam opinie o polecanych nosidłach (nawet byłam zalogowana i kilka postów miałam, ale jaki nick to już nie pamiętam ), kupiłam, nosiłam, w międzyczasie nie wchodziłam na forum. Teraz chcę je sprzedać. I tylko dlatego założyłam konto. Ale mimo złego odzewu teraz nie żałuję, że znalazłam chustoforum- inaczej nosiłabym w wisiadłach typu babybjorn

yena
    Guest

Domyślnie

No patrz! A ja bylam pewna, ze kolejny chuscioch sie szykuje i raczej bedziesz kupowac niz sprzedawac, hehe

Chustonówka

Domyślnie

Nie wierzę, ale masz nosa! Chuścioch w drodze dziś zrobiłam test i II wystawiłam już wszystkie graty typu łóżeczko, karuzelki, leżaczki, maty edu, po starszych na tablicy a dziś coś mnie tknęło jak mąż zrobił pyszną kawkę z rana a ja do kibelka biegusiem. Test był w szafce to zrobiłam. Nawet to do mnie nie dociera. Trzecie a nieplanowane (choć coś czułam, bo zaszaleliśmy raz i kupiłam test przy okazji zamawiania z apteki internetowej)

Ale chust raczej nie zamierzam kupować, bo nie ogarniam za bardzo choć kto wie... to forum wciąga... poprzednio też nie zamierzałam kupować trzech nosideł...

Uprawnienia umieszczania postów