Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Marsz dla Życia, Poznań dziś :-D

Chustomanka Awatar giovanka
    Miejscowość
    Poznań i okolice

Domyślnie Marsz dla Życia, Poznań dziś :-D

Kto był na marszu?
    Prócz weci rzuciło mi się w oczy kilka nosideł, inka przewieszona przez wózek i Natalia z którą zamieniłyśmy nawet parę słów
    Tymek - maj 2011, Maksiu - styczeń 2013, Beniu - październik 2015, Marianka - sierpień 2017

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

a to teraz jak patrzę na awatarek, to domyślam się, co za mama szła w pawiach ecru i przez jakiś czas rozmawiała z inną zachustowaną mamą i jej mężem
    widzieliśmy też rodzinę z podwójnym wózkiem i zanosidłowaną mamą z przodu i tatę zachustowanego, ale z dzieciem na ręce, jak biegł do fontanny przed Operą
    my byliśmy z inką na wózku na wszelki wypadek, ale Kamiś wytrzymał w wózku, a Domiś na nóżkach, więc nie ponosiłam
    2 + 7 (2005-2018)

Miejscowość
    Poznań i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    a to teraz jak patrzę na awatarek, to domyślam się, co za mama szła w pawiach ecru i przez jakiś czas rozmawiała z inną zachustowaną mamą i jej mężem
    widzieliśmy też rodzinę z podwójnym wózkiem i zanosidłowaną mamą z przodu i tatę zachustowanego, ale z dzieciem na ręce, jak biegł do fontanny przed Operą
    my byliśmy z inką na wózku na wszelki wypadek, ale Kamiś wytrzymał w wózku, a Domiś na nóżkach, więc nie ponosiłam
    Ha! Weci miała dobrą intuicję obstawiając, że to Ty
    Ja szłam rzeczywiście w pawiach! Druga mama nieforumowa, ale kto wie...

Więcej chust jakoś nie widziałam.
    Tymek - maj 2011, Maksiu - styczeń 2013, Beniu - październik 2015, Marianka - sierpień 2017

Chustoguru Awatar weci
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

A no my byliśmy, chustowych mamy chyba mniej w tym roku. Choć coś czuję że mam tyle samo albo i więcej tylko dzieci już samobieżne
    J 2010, A [']2011, I 2013, D 2015, J 2019

kontakt:
    tartaZmarcepanem@gmail.com

Miejscowość
    Poznań i okolice

Domyślnie

No właśnie, mało było chust.
    Łohoho, tu nawet widać kawałek mnie po lewej https://www.flickr.com/photos/marszd...7644222080538/

Uprawnienia umieszczania postów