Ja lubię bambusowe ecodidi większe - pasują do używanych przeze mnie pieluch (głównie ecodidi i nappime), nie wycierają się, po roku nadal są miękkie i, oczywiście, chłonne.
Ja lubię bambusowe ecodidi większe - pasują do używanych przeze mnie pieluch (głównie ecodidi i nappime), nie wycierają się, po roku nadal są miękkie i, oczywiście, chłonne.
10 marca 2013![]()
![]()
Bambusowe wkłady nocne close parent (te starszego typu, nowszych nie miałam okazji testować), składane na 3 z napkami. Dla nas idealne do kieszonek dziennych i nocnych formowanek-kieszonek. Choć mogłyby być ciut dłuższe...![]()
Zosia (08.2011), Tadzio (04.2013) i Stefcia (07.2014)
A u nas tak jest:
-zwykle wklady z mikrofibry od chinek: calkiem ok, jak na razie(9mscy) dobrze znosza nawet wiekszy sik; fakt, ze szarzeja i robia sie twarde, ale wlasnie jestem po pierwszym strippingu() i sa jak nowe!
-wklady bambusowe puppi: mam jeden grubszy(chyba 5- warstwowy) i ten zniesie nawet potezne siku oraz dwa ciensze (chyba3-warstwowy
) i ich razem uzywam do otulacza na noc- sprawdza sie super.
-prefoldy z ecopi z pomaranczowa obwodka: one po zlozeniu sa ciut wezsze wiec uzywam do wezszych kieszonek( np nappime), czasem do otulacza, bardzo dobra chlonnosc
-no i zwykla zlozona tetra do kieszonek i otulaczy: wiadomo, ze chlonnosc taka sobie..
U nas najbardziej sprawdzają się mikrofibry z milovi. Wszystkie bambusy mi śmierdzą i długo schną. Mikrofibra wychodzi ekonomiczniej u nas bo z 30 bambusami się nie wyrabiałam przy praniu co drugi dzień a 14 mikrofibrowych daje rade i jeszcze zaapas jest.
aaa, no bo to wszystko zalezy czy szukasz wkladow do otulaczy czy do kieszonek
do otulaczy mikrofibra odpada, a do kieszonek fajna![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018