Pokaż wyniki od 1 do 20 z 29

Wątek: ranking - wkłady chłonne

Mieszany widok

Chustomanka Awatar katsos
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Ja lubię bambusowe ecodidi większe - pasują do używanych przeze mnie pieluch (głównie ecodidi i nappime), nie wycierają się, po roku nadal są miękkie i, oczywiście, chłonne.
    10 marca 2013

Chustofanka Awatar Megi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Bambusowe wkłady nocne close parent (te starszego typu, nowszych nie miałam okazji testować), składane na 3 z napkami. Dla nas idealne do kieszonek dziennych i nocnych formowanek-kieszonek. Choć mogłyby być ciut dłuższe...
    Zosia (08.2011), Tadzio (04.2013) i Stefcia (07.2014)

Chustomanka Awatar goszkaaaaa
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A u nas tak jest:
    -zwykle wklady z mikrofibry od chinek: calkiem ok, jak na razie(9mscy) dobrze znosza nawet wiekszy sik; fakt, ze szarzeja i robia sie twarde, ale wlasnie jestem po pierwszym strippingu() i sa jak nowe!
    -wklady bambusowe puppi: mam jeden grubszy(chyba 5- warstwowy) i ten zniesie nawet potezne siku oraz dwa ciensze (chyba3-warstwowy) i ich razem uzywam do otulacza na noc- sprawdza sie super.
    -prefoldy z ecopi z pomaranczowa obwodka: one po zlozeniu sa ciut wezsze wiec uzywam do wezszych kieszonek( np nappime), czasem do otulacza, bardzo dobra chlonnosc
    -no i zwykla zlozona tetra do kieszonek i otulaczy: wiadomo, ze chlonnosc taka sobie..

demona
    Guest

Domyślnie

U nas najbardziej sprawdzają się mikrofibry z milovi. Wszystkie bambusy mi śmierdzą i długo schną. Mikrofibra wychodzi ekonomiczniej u nas bo z 30 bambusami się nie wyrabiałam przy praniu co drugi dzień a 14 mikrofibrowych daje rade i jeszcze zaapas jest.

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

aaa, no bo to wszystko zalezy czy szukasz wkladow do otulaczy czy do kieszonek
    do otulaczy mikrofibra odpada, a do kieszonek fajna
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Uprawnienia umieszczania postów