Pokaż wyniki od 1 do 20 z 77

Wątek: CHUSTA WPROST Z AFRYKI - FILMIK INSTRUKTAZOWY W 50# :) + NIGERYJSKIE WRAPPY ;)

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    .

Domyślnie

W czwartek doszła do mnie - na razie na nią patrzę, choć już kilka razy dotykałam. Jeszcze tylko nie dotknęłam nią dziecka- to dzisiaj. A jutro się zamotamy
    http://edu-mata.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/EduMatablogspotcom/
    Syn Pierwszy - 06.2007 r.
    Syn Drugi - 10.2008 r.
    Córka Pierwsza - 03.2014 r.
    Córka Druga - 04.2018

Chusteryczka Awatar miedziana
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Spóźniona jestem, ale się wpisuję
    Po pierwsze - dziękuję Janis za możliwość przetestowania i przepraszam, że dopiero dzisiaj się tutaj wpisuję
    Paczka z chustą dotarła do mnie i przez pierwszy dzień bałam się ją otworzyć Potem się zdziwiłam, bo jednak inaczej sobie ją wyobrażałam No i jeszcze ten słodki wełniany komplet ubraniowy - w ogóle nie kojarzył mi się ze słowem "afrykańska"
    Na początku - ponieważ nie umiałam się połapać, co i jak - zamotałam misia, potem jeszcze lalę ( ciężką, bo napchaną kamieniami, do pokazywania motania ) i trzymało się pięknie. Zakładanie rzeczywiście jest proste, chociaż ja miałam problemy z dołem - chciałam go też tak ładnie zawinąć, ale nie do końca wychodziło Ten dodatkowy pas, którym się podtrzymuje chustę jest super, to znaczy dla mnie taka pewność, że jednak dziecko nie wypadnie, jak źle założę
    Na synku też spróbowałam w końcu, wyszło gorzej, ale przypuszczam, że po prostu bardziej się stresowałam, czy mi nie wyleci w każdym razie trzymał się, choć po pewnym czasie opadł mi tak... na moja pupę. Może, jak pisała Landa trzeba by mocniej jeszcze zamotać. Po domu pochodziliśmy jakąś chwilę, osobiście czułam się nie całkiem pewnie - ale to pewno kwestia wprawy. Acha - wydawało mi się, że przez to, iż chusta jest taka wełniana, zrobiona na drutach, to właśnie dziecko może bardziej opaść. Jakoś mam wrażenie, że materiał mniej elastyczny pozwoliłby na lepsze trzymanie.

W każdym razie chusta jest warta zobaczenia i wypróbowania i bardzo dziękuję za taką możliwość
    Szymon - moje kwietniowe słońce

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

chusta wraca do testow

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

bardzo mi się podoba, bardzo, bardzo, po dobrym zamotaniu nosi świetnie, nie spodziewałam się tego że ponoszę moje śpiące dziecko ponad godzinę

Naprawdę z żalem się z nią we wtorek rozstanę

Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

Hanti !!
    Ale Wam ślicznie !!!
    Mama Kubusia i Basi

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

piekne foteczki
    dziekuje za piekna recenzje

OT : fiu fiu fiuuuuuuu ale nogi
    Ostatnio edytowane przez Janis Joplin ; 04-04-2010 o 19:57

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

andzia330 "pierwsze wazanie było dosc... hmmm... trudne młoda ciągle mi zjeżdżała na pupę. Mam wrazenie ,ze chusta jest dla mnie za duza bo mam problem z zawiazaniem "jak recznik" bo moglabym sie nia jeszcz raz zawinac ale nic to poćwiczymy i wtedy obiecuje fotki i recenzje! Julka za to sie zakochała!!!! Pierwszego dnia chciała sie z nia kąpać, a później z nia spała i nie dała sobie zabrać trudno bedzie wyslac dalej!!!"

Domyślnie

Dzieki za przeniesienie posta

Julka pokochała tą chuste miłoscią dozgonną z jednym małym ale uwielbia sie do niej przytulac, leżeć na niej, owijać sie itp natomiast co do bycia w niej noszoną... hmmm...mowiac oglednie nie siedzi zbyt spokojnie!

Co do motania to tak jak pisałam w poprzednim poście miałam problemy z porządnym dociągnięciem i mam wrażenie, ze gdyby była krótsza byłoby mi łatwiej!
    Do tego Juka za kazdym razem szalała i "skakała" u mnie na plecach przez co niestety chusta opadał... mam wraznie, ze jak bzabz tkana trzymałaby lepiej

dodatkowy kawałek pod pupę - super patent!
    z fotkami krucho bo młoda tak szalała mam tylko to:

www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Uprawnienia umieszczania postów