super filmik - bardzo lubie wrappy![]()
Chusta nosi się fantastycznie, wielki plus to szybkość wiązania. Aż dziw, że nie spada. Sama chusta jest leciutka, miękka, ciepła i wzbudza zachwyt znajomychbardzo ją lubię
Dziękuję JJ.
a to my w chuście:
![]()
Małgosia :: mama SssaczkaMichałka (19/08/2010)
:: pańcia Kaktusa-mega przytulaczka i nieśmiałego mićka-Gordonka miauuuuuuu
to podbiję wątek zdjęciamiZuzka uradowana, ja się nieźle napociłam bo wiązałam pierwszy raz w tych chustach
sorry za domowe pielesze
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Do mnie dotarła, zapomniałam napisać.
Nosi się super!
Na poczatku miałam dziwne wrażenie - przesyłkę z poczty odebrał mój mąż - kazałam mu zajrzeć, czy to to co miało przyleźć, zajrzał do pzresyłki i mówi, ze to nei chusta, tylko jakaś cienka i mała szmatka, ale na pewno to nie chusta do noszenia dziecka
Pierwsze wrazenie było takie, ze jest twardawa, sztywnawa, ale za cienka - kiedy się nie zamota.
Po zamotaniu nosi jak marzenie. Obawiałam się, czy Wojtek nie wyleci, bo serio - nie czułam, że dziecko mam na plecach.
Zaletą jest kompaktowość tej chusty i dla nas jest w sam raz, bo Wojtek duzo czasu na spacerze łazi, noszę go od czasu do czasu, nie przez cały spacer.
Kolory fajne,
bardzo dobry pomysł na upały, bo szmatka jest bardzo przewiewna.
Moje dzieci:
Ania - 2003
Wojtek - 2010
dziewczyny, ależ macie piękne te szmaciska![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Znalazłyśmy odpowiednie miejsce do zawiązania się w szmatkę.Foteczka z szympansiarni.
Materiał w dotyku przypomina mi krochmalone prześcieradło. Chusta nic nie waży i zajmuje mało miejsca. Mieści się w torbę od aparatu.
Motanie bez lustra jest dość trudne. Po wrzucenia dziecka na plecy, gdy dziecko zawisa na mojej szyi, ciężko wpasować chustę pod paszki. Ciężko wyczuć na jaką wysokość jest założona. Później już jakoś idzie. Przyznam, że takie noszenie ma sens! Wiązanie zacieśnia się poprzez cięzar dziecka.
Nieodłączny gadżet na wakacje!
![]()
Kalina 08/09/2011 i Marianna 29/08/2014
Dziewczyny, która ma namiary na jakieś noclegi w okolicach Lubiatowa. Przyznać się.