dziecko skonczy 10 maja 8 miesiecy wazy ponad 8 kg, jeszcze nie siedzi ale juz prawie samodzielnie. Rozwazam Mei tai tula lub pathi ewentualnie ergonomiczne manduca lub tula. Prosze o pomoc.
dziecko skonczy 10 maja 8 miesiecy wazy ponad 8 kg, jeszcze nie siedzi ale juz prawie samodzielnie. Rozwazam Mei tai tula lub pathi ewentualnie ergonomiczne manduca lub tula. Prosze o pomoc.
Nosidło najlepiej dopasować. Ja mam i tulę i manducę, w obydwóch mega wygodnie, ale czasem ani to ani to nie pasuje. Skąd jesteś? Masz gdzie zmierzyć?
własnie testuje pathi MT, jutro bede miec mozliwosc przymierzenia manduci, pozostałych 2 raczej nie mam jak i gdzie , nikogo nie znam kto by je posiadał jestem z Zielonej Góry. Nosidło udostepniła mi osoba która prowadzi warsztaty z chustonoszenia do testowania. Ergonimic chyba jest łatwiejsza i szybsza w zakładaniu poprzez klamry, MT wiązana , w ergonomicu chyba łatwiej sciagnać naciagajac pasy, tylko mam wrazenie ze klamry moga uwierać.
czy czarny kolor manduci bedzie latem stwarzał dyskomfort dla dziecka poprzez nagrzewanie? i czy one blakną?
manduki okropnie blakną. ale są super wygodnejak dla mnie lepsze niż Tula, mam obie
![]()
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
mam mozliwosc kupna w dobrej cenie manduce czarna turkusowa lub piaskowa która wybrac? pod wzgledem zachowania materiału? piaskowa jasna moze sie brudzić ale chyba działanie słonca najmniej widoczne?
08.2011
04.2014
Limit. A tak wogole to jestem za przymierzeniemnam było w manduce niewygodnie, a W Tula mega wygodnie, takze ja pocecalabym Tula. Zmierzyć trza i juz!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk