Ja nosilam noworodka w indio biało niebieskim i było miodziowcześniej nosilam w tym indio starszą i też było spoko
Ja nosilam noworodka w indio biało niebieskim i było miodziowcześniej nosilam w tym indio starszą i też było spoko
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
Storchenwiege Leo mogę jak najbardziej polecić. Noworodka nie nosiłam, ale z pewnością by się nadawało. Mój syn ma trochę ponad 2 latka i świetnie mi się nosi... od kilku miesięcy noszę tylko w tej chuście (chyba, że się pobrudzi).
Mota się też moim zdaniem fajnie, przynajmniej porównując do jednego pasiaka Nati, który mam i Rapalu (ale nie złamanej więc wiadomo). Przy tych innych chustach muszę się troszkę bardziej namęczyć.
2009
2012
ja mam indio biało niebieskie i 13 kg mojego syna nawet nieźle nosi
Antoni III.2013i Magda VI.2015
no mam obecnie indio bialo niebieskie, starsza wersje, grubsza bawelna, nosi 11 kg super i imo nadaje sie dla noworodka ale ........ przy takim maluszku jednak wolabym cos delikatniejszego
kup sobie na poczatek to co ci sie podoba a najwyzej sprzedasz i kupisz nastepna szmatke![]()
Dziękuję za wszystkie odpowiedziCzyli szukam w dobrym kierunku, im więcej chust przeglądam tym się ciężej zdecydować, tak ze dwie przynajmniej by się chciało mieć na zmianę
Oferty przeglądać czas zacząć
![]()
ja nosilam noworodzia w Leośku i super byłoLepiej niż w natkowym pasiaku
![]()
o a ja takie dziś znalazłam
http://allegro.pl/chusta-didymos-ind...228501351.html
aktualnie 320pln
może Ci się przyda![]()