cześć dziouchy! zachorowałem na tulę toddler prepster czy znacie może jakieś sklepy internetowe, w których można dostać je w atrakcyjniejszej cenie niż na stronie tuli?
No ale jak to w ogole technicznie mozliwe, ze bedzie gdzies taniej niz u Tuli? Chyba ze kradzione, albo podrobki.... no bo inaczej to jak, tu akurat nie ma, ze towar nie schodzi i sie promocje robi, bo tule raczej deficytowe, mam na mysli WC, bo zwykle to dostepne, ale i cena tez spoko jest na ich stronach IMO![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Można odrobinkę oszczędzić kupując na Allegro, bo tam niektórzy oferują przesyłkę gratis.Taniej niestety nigdzie nie było.
Adaśko 12.2013i Basieńka 03.2017
Dzięki dziewczyny, już kupiłam u źródła głównie dlatego że chciałam toddlera.
Faktycznie są tańsze na allegro ale jedynie standardy.
Pytałam dlatego że już gdzieś czytałam na forum, dziewczyny wrzucały linki bezpośrednie do sklepu, jakiś rabat się naliczał i tula wychodziła taniej.
No nic, teraz już czekamy niecierpliwie na nasz nowy nabytek.
Sklepy dostają rabaty u producenta i czasem kosztem mniejszego zarobku, sprzedaja taniej niż producent. Rzadko, ale się zdarza, z tym, że są to kilkuzłotowe kwoty.
W sklepach typu ekomaluch sa promocje np. 10% taniej, przesyłka gratis, bony. T5eraz jest noc zakupów i przy zakupach powyżej 350 dostajesz bon o wartości 35 zł i przesył gratis
Juleczka17.02.2013, Antoś
04.06.2017
Na pocieszenie dodam, że Twojego wzoru nie mieli, tylko szare zygzaki
Juleczka17.02.2013, Antoś
04.06.2017