Pokaż wyniki od 1 do 20 z 81

Wątek: Roses Blue Ice do łamania pożyczę ;)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Ok, to lista wygląda tak. Franciszka daj znać, czy bierzesz. Dajcie też znać dziewczyny, czy komuś nie pasuje termin wakacyjny, bo wyjeżdża czy coś. Lawinia, iska, Alassea - Wy wypadacie na lipiec/sierpień mniej więcej.

1. franciszka ?
    2. Wyga
    3. lawinia
    4. iska
    5. Alassea
    6. madzi
    7. asienkie

Domyślnie

Ok, poniżej jest lista z mniej więcej wyznaczonymi terminami na odesłanie chusty do następnej osoby (trochę skróciłam te terminy, żeby więcej osób miało szansę, nie musicie się ich trzymać co do dnia, ale też nie przedłużajcie o tydzień ).

I jeszcze garść zasad:
    1. W tym wątku zgłaszajcie wysłanie chusty oraz odebranie jej wraz z opisaniem stanu chusty (brudna, czysta, jakieś wystające nitki, zaciągnięcia itp.).
    2. Chustę wysyłajcie tylko za potwierdzeniem, czyli kurier (preferowany), paczka pocztowa, list polecony. Chusta poleci w Oschowej torbie i byłoby miło, jakby z nią wróciła.
    3. Prać, prasować i obchodzić się z chustą mam nadzieję wszyscy potrafią. Po ewentualne instrukcje prania zapraszam na pw albo do odpowiednich wątków na forum .
    4. Bardzo proszę wszystkich z listy o podesłanie mi na pw swoich adresów i numerów tel, w razie jakbym musiała szybko ściągnąć róże z powrotem.

Lista:

1. franciszka - do po weekendzie majowym
    2. Lawinia - do ok. 25 maja
    3. Wyga -do ok. 8 czerwca
    4. iska - do ok. 29 czerwca
    5. Alassea - do ok. 13 lipca
    6. madzi - do ok. 3 sierpnia
    7. maldita - do ok. 24 sierpnia
    8. Kudlata - do ok. 14 września
    9. Wika - do ok. 5 października
    10. zewelinal - do ok. 26 października
    11. asienkie - do ok. 16 listopada

Zakładam, że to się wszystko poprzesuwa o jakieś 2 tygodnie na koniec, więc akurat do mnie chusta wróci na koniec listopada.
    Jak komuś termin nie pasuje albo mieszka koło kogoś i chce chustę przekazać osobiście, to dajcie znać, pozmieniam kolejkę.

Domyślnie

Chusta ruszyła w drogę .

Chustoholiczka Awatar Alassea

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samuela Zobacz posta
    Chusta ruszyła w drogę .
    Cypisek - [maj 2012], Żabka - [czerwiec 2015]
    Żona, matka, Certyfikowana Doula, Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, CDL

Uprawnienia umieszczania postów