lub inaczej efektu kolan w dresach
które się tak nie odkształcają?
lub inaczej efektu kolan w dresach
które się tak nie odkształcają?
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
tak na szybko:
na pewno inka, lana tattoo - przypuszczam, że pozostałe lany powinny też być w tej kwestii nie do zdarcia.
Stare natki pasiaki - taka niebieska - navi szczególnie.
Z limitów musiałabym pomyśleć![]()
didymosy (pawie konopne, gady fioletowe), leo (wtedy cafe miałam),i w girasolach też nie zauważyłam, nosiłam tak do 12 kg, bo moje dziecię chuuude![]()
F 09.07.2010 i A 19.03.2014
nosiłam w wielu i tylko w starym hoppedizie cos takiego zaczeło mi się robić.
ale ja tylko w pasiakach nosiłam.
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Nie wiem o czym mówisz babonie zauwazylam w mych chustach takiego efektu
![]()
ja niedawno zaczęłam zwracać na to uwagę (odkąd madzi napisała tak kiedyś o jednej chuście) - więc na pewno winne pawie się tak odkształcają i girasol dziewanna
to ja chyba za mało nosiłam, bo w żadnej z moich chust (za wyjątkiem elastyka oczywiście) nie zauwazyłam takiego efektu. no może trochę w indio lnianym cobalt-rouge, ale to firanka była. po praniu wszystko wracało na swoje miejsce.
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Ja wypchane kolano miałam w bambusowym diamencie LL (to chyba Turcja była). W pozostałych chustach, czyli bawełniany pasiak LL, japan z wełną, lniany agat, perła nati efektu brak.
Mam natkę, aimelle, rapalki - w żadnej nie mam efektu wypchaniaDzieć jeszcze dość lekki, bo 8kg, ale nosimy dużo.
nie no, zaraz wyjdzie że źle noszę, bo przy 5 kg mam chustę powypychanąbez jaj...
A ja z kolei nie pamiętam, żeby w którejś z moich chust takiego efektu nie byłoPrawie każda się wyciągała w miejscu pupy dziecka (a chust miałam dziesiątki, prawie wszystkich popularnych firm starej daty), włącznie z rapalkami i storczami (miałam Ulli, Ankę i Inkę, stare egzemplarze i fioletowego Leo, nowy wypust). To tylko materiał.
Ostatnio edytowane przez Bonita ; 12-04-2014 o 22:51
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
z tego co piszecie wniosek taki, że im więcej w szafie szmat tym mniejsze prawdopodobieństwo, że się powypychają![]()
a czy wypchanie wpływa jakoś na jakość wiązania?
Ooo wątek dla mnie. Sprzedałam jedną z moich chust, która u mnie nigdy się nie wyciagała. U nowej właścicielki po jakiś 3 miesiącach noszęnia z dnia na dzień się wypchała pupka, po praniu wszytko było ok a po kilku zamotaniach znowu.. No i dziewczyna myślała, że to jakaś wada chusty i ja w sumie też, bo nigdy w żadnej innej (a nawet w tej samej) mi się tak nie zrobiło.. Od czego to zależy?
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
a może być tak, że to przez niedociąganie w tych okolicach?
podbijam, co moze być przyczyną? złe dociąganie?