Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: Tyłek w Plecaku Prostym

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Wyga
    Miejscowość
    Wągrowiec

Domyślnie Tyłek w Plecaku Prostym

Im szerzej nogi tym bardziej tyłek wpada w chustę. Plus taki, że kolana autentycznie na wysokości pępka są
    Ale zastanawiam się, czy jednak tak ma być?

Tu może nie widać całego plecaka, ale widać wpadnięcie tyłka i to na jakiej wysokości są nogi:

Dzisiaj postaram się wrzucić fotkę zrobioną przez kogoś no ale zastanawiam się..

Skoro tracisz grunt, to się wznosisz! Leć!

Chusteryczka Awatar mist

Domyślnie

Wyga, u mnie takie wpadniecie to raczej objaw niedociagniecia srodkowych pasm chusty. Zauwazylam, ze w takiej sytuacji moje dziecko ma kolanka na wysokosci talii

Chusteryczka Awatar Wyga
    Miejscowość
    Wągrowiec

Domyślnie

Powiadasz. No w sumie..

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dokładnie, masz dociągniętą górę i sam dół, a to co powyżej dolnej krawędzi już nie bardzo, plus kolanka są podciàgnięte przez skrzyżowane poły. Ułóż nogi inaczej już na początku i dociągnij całą szerokość chusty, nie podciągając kolanek wysoko. A, i nogi szeroko wcale nie muszą się równać wpadniętej mocno pupie
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chusteryczka Awatar Wyga
    Miejscowość
    Wągrowiec

Domyślnie

Livanda, dzięki!

Wychodził mi ten plecak już serio ładnie ale się coś sknociło..albo raczej ja knociłam

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Dobrze dziewczyny piszą, to efekt słabego dociągnięcia, i po prostu dziecko osiada, wisząc na połach
    A powiedz jak robisz plecak prosty? Może Ci pomożemy z etapami dociągania?
    Ja bardzo lubię robić z dziecka i chusty tobołek, tu jest już połowa sukcesu.
    Jeszcze mam wrażenie, że przy karku dziecka masz za dużo chusty, pewnie Ci podczas dociągania podskoczyła do góry.
    Od karku czy od połowy uszka, chusta powinna iść gładko aż pod pupę, cały nagromadzony materiał chusty ma się znaleźć pod pupą, z niego właśnie robimy "majteczki". Wciskamy chustę między krocze dziecka jak najwyżej się da, mnie się udaje aż do pępka. I chusta na pupie jest też gładka i naciągnięta. Bo jak zostanie na wysokości pupy trochę skumulowanego materiału, to on ci właśnie podskoczy do góry podczas dociągania i zatrzyma się na karku dziecka.

Uprawnienia umieszczania postów